Свято для Чилі

Свято для Чилі

Можливо, виглядає дещо парадоксально, проте жодному з фаворитів «Дакара»–2014 не вдалося зійти на найвищу сходинку п’єдесталу. Точніше, якщо говорити мовою цього легендарного марафону, то жоден iз чотирьох гонщиків, «посіяних» на змаганнях під першим номером: Стефан Петерансель, Сіріл Депре, Едуард Ніколаєв та Маркос Патронеллі, — не змiг першим заїхати на імпровізований постамент, на який по черзі «піднімаються» учасники ралі після завершення перегонів.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Провалене тренування

Провалене тренування

Зважаючи на близькість сочинської Олімпіади, чемпіонат Європи з фігурного катання, який упродовж минулого тижня проходив у Будапешті, переважна більшість його учасників, напевно, сприймала як тренування з підвищеною відповідальністю.

Не шаблею, а ферзем!

Не шаблею, а ферзем!

«Різдвяні зустрічі за шаховою дошкою» — таку назву мав між­районний шаховий турнір для школярів Київ­ської області, який відбувся днями в Яготині. Його ініціаторами виступили «Козацтво України», ВГО «Козацька територіальна оборона» та Яготинська райадміністрація.

Серена змовкла завчасно

Серена змовкла завчасно

За останніх чотири роки виступів українських тенісистів на «Аустреліен оупен» лише одного разу нашому співвітчизникові вдалося перетнути «екватор» турніру. У 2011 році це вдалося зробити Олександру Долгополову, коли він дістався чвертьфіналу.

Всі статті рубрики