«Україна — без кортежів!»

«Україна — без кортежів!»

«Ваші кортежі, пане Януковичу, пане Азаров, дістали. І ми будемо блокувати ці кортежі по всій вертикалі влади і в столиці, і навіть у районних центрах», — заявила в неділю під час чергового народного віче зі сцени Майдану Руслана. На підтвердження рішучості намірів євромайданівців учора зранку колона активістів виїхала до Межигір’я.

Тільки й радості, що Бенюк засіяв

Тільки й радості, що Бенюк засіяв

Учорашній ранок у Верховній Раді почався майже тривіально: з «Антимайданом» та його піснями під стінами, із заблокованою трибуною в сесійній залі. Таким був старт останнього пленарного тижня поточної сесії парламенту.

Команда, з якою йому не жити

Команда, з якою йому не жити

Народний депутат Анатолій Гриценко написав заяву про вихід із фракції «Батьківщина» «у зв’язку з неможливістю впливати на рішення, що приймаються». Про це лідер партії «Громадянська позиція» повідомив учора вранці на своїй сторінці у «Фейсбуці».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У страйку очі великі

У страйку очі великі

Слово «страйк» у сучасному лексиконі багатьом знайоме передусім у спортивно–розважальній царині. У боулінгу «страйком» іменують вдалий кидок, коли гравець збиває кулею відразу всі десять кеглів. Такі «страйки» в Україні трапляються щодня у великій кількості. А от у головному своєму значенні страйк як форма тиску працівників на роботодавця в Україні є рідкісним явищем.

Всі статті рубрики