НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Фальшиві ліквідатори

Фальшиві ліквідатори

У Нью–Йорку заарештовано десятки колишніх поліцейських і пожежників, яких влада підозрює в шахрайстві зі страховками і соціальними виплатами. Головний прокурор Манхеттена Сайрус Венс заявив, що шокований обсягами цих махінацій. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, серед заарештованих — 72 поліцейських у відставці, восьмеро колишніх пожежників та п’ятеро інших офіцерів. Їх підозрюють, зокрема, в симулюванні психічних розладів, що буцімто розвинулися після участі в рятувальних роботах на місці терористичної атаки 11 вересня 2001 року.

Куріння вбиває. І взагалі не модне…

Куріння вбиває. І взагалі не модне…

Попри те, що тютюнопаління втрачає популярність у багатьох країнах світу, загальна кількість курців на планеті зростає. Про це свідчать дані останнього дослідження, які наводить Бі–Бі–Сі. Це глобальне дослідження провели у 187 країнах світу фахівці з Інституту метрики здоров’я Університету Вашингтона на замовлення найбільш популярного у світі медичного видання «Журнал Американської медичної асоціації» (ЖАМА).

Холодно, як у Пеклі

Холодно, як у Пеклі

«Це наш сніг, поверніть негайно!» — жартують українці та росіяни, коментуючи в інтернеті фотографії із засніженої Каліфорнії. Тим часом самим каліфорнійцям не до сміху. Такої холоднечі у південних штатах США не було вже дуже давно. У Флориді, де Новий рік нерідко зустрічають на пляжі в купальниках, замерзли фонтани. Відключити їх у «вічнотеплому» штаті просто ніхто не здогадався. Навіть на тропічних Гаваях приморозило до –7. Щоправда, такі показники синоптики зафіксували на вершині вулканічної гори Мауна–Кеа.

Всі статті рубрики