Не для опозиції, а для блага міліції?

Не для опозиції, а для блага міліції?

Позавчора ввечері Президент Віктор Янукович підписав ухвалений парламентом минулого четверга так званий закон «про амністію євромайданівців». Про це повідомила прес–служба Банкової з посиланням на главу АП Сергія Льовочкіна. За його словами, Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» підписано в тій редакції, що надійшла до АП, та направлено на опублікування.

Є така не–партія

Є така не–партія

Опозиційні лідери­ трансформують безстрокову акцію протесту «Євромайдан» у громадсько–політичне «Народне об’єднання «Майдан», яке після державної реєстрації набуде статусу всеукраїнської громадської організації. Вступити туди відучора може кожен бажаючий.

Три мiльярди для України

Три мiльярди для України

Згідно з домовленостями, укладеними минулого тижня президентами Віктором Януковичем та Володимиром Путіним, 23 грудня Росія придбала перший транш українських облігацій на суму 3 мільярди доларів. Про це повідомив учора під час зустрічі з українським колегою Миколою Азаровим прем’єр–міністр РФ Дмитро Медведєв. Він також наголосив на необхідності «реанімувати втрачені взаємини» і запевнив: Україна залишається головним стратегічним партнером Росії.

Всі статті рубрики