«Йолка» буде, але не та

«Йолка» буде, але не та

Оскільки каркас ялинки на майдані Незалежності народ розтягнув як «будматеріали» для барикад, столична влада тепер розглядає варіант встановлення іншої — живої — лісової красуні, але в іншому місці. Про це заявив голова КМДА Олександр Попов.

Куля для депутата

Куля для депутата

У середу близько 19 год. 15 хв. жахлива подія сколихнула 30–тисячне місто Орджонікідзе, що на Дніпропетр­овщині. Невідомий кілер розстріляв упритул iз пістолета 58–річного депутата міської ради, директора ЗАТ «Орджонікідзенський рудоремонтний завод», власника кількох бізнесів Сергія Полякова.

Прощавайте, товаришко Розо

Прощавайте, товаришко Розо

Ще один центральний майдан Харкова позбувся радянської назви: площу Рози Люксембург перейменували на Павлівську. Ідею, запропоновану топонімічною комісією, підтримали представники усіх фракцій міськради, окрім комуністів. На думку останніх, подібні метаморфози на карті міста зітруть в пам’яті городян інформацію про те, що Харків був першою столицею України.

Хто має вуха — хай чують

Хто має вуха — хай чують

Фахівці обласної дитячої клінічної лікарні та кафедри ЛОР–захворювань Івано–Франківського Національного медичного університету упродовж кількох років успішно працюють над проблемою поліпшення якості життя дітей, котрі мають серйозні вади слуху.

Всі статті рубрики