«На тобі, небоже, що мені не гоже»

«На тобі, небоже, що мені не гоже»

У груднi 2011 року авангардна ялинка–конус, встановлена на майдані Незалежностi в Києвi, стала об’єктом чи не найбільшої кількості новорічних жартів і кпинів. Як тільки її не називали — і «терикон посеред Києва», і «кульочок для насіння», і «творіння кубістів», і «сигнальний буй», і «дитяча іграшка–пірамідка», і «перевернуте морозиво», і «боєголовка», і, цитуючи виступ Президента, просто «йолка».

Подарунки від посла

Подарунки від посла

Ви давно бачили дружин дипломатів, акредитованих в Україні, та жінок–послів за прилавком? У Києві таке можливо раз на рік — у рамках традиційного Різдвяного благодійного ярмарку, який цього року відкриється 7 грудня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На кінчику голки

На кінчику голки

Київський міський центр профілактики і боротьби зі СНІДом розташований у Святошинському районі, майже на околиці міста. Це чи не єдиний в Україні центр СНІДу такого типу, де хворі можуть отримати комплексну допомогу різних фахівців: терапевтів, урологів, психологів.

Ялинка для Фонду

Ялинка для Фонду

Наша держава повністю виплатила всі платежі Міжнародному валютному фонду, які були заплановані на нинішній рік. А також змогла поліпшити якість зовнішніх позичок та структуру боргу. Про це позавчора повідомив міністр фінансів України Юрій Колобов.

Всі статті рубрики