«Застраховане» материнство

«Застраховане» материнство

Відтепер період перебування у відпустці з догляду за дитиною до трьох років під час розрахунку «лікарняних» виплат зараховуватиметься до страхового стажу. Відповідні законодавчi зміни ухвалила Верховна Рада.

«Ми не пірати! Дайте працювати»

«Ми не пірати! Дайте працювати»

Набирає обертів гучний скандал навколо закриття миколаївських IT–компаній. У вівторок приблизно 500 програмістів оголосили про безстрокову акцію протесту і закидали комп’ютерними мишками та клавіатурами будівлі міськвиконкому та прокуратури.

Тарасові дуби

Тарасові дуби

Не знав поміщик Павло Енгельгардт, коли брав до себе у козачки малого Тараса Шевченка, що через 200 років, завдяки славі талановитого підопічного, панський маєток одержить друге життя.

Кам’яні гості

Кам’яні гості

Німецьке товариство GIZ, яке вже кілька років співпрацює з міською радою та допомагає мешканцям реставрувати старовинні вікна та брами в центральній історичній частині Львова, допомогло майбутнім реставраторам.

Кров за кров?

Кров за кров?

Дев’ятнадцять нарядів патрульної служби, співробітників ДАІ й озброєного загону «Беркут» прибули на бульвар Івана Каркача приборкувати криваву сутичку, що виникла між місцевою молоддю і сотнею іноземних студентів. За словами інспектора Орджонікідзенського райвідділу міліції Ольги Бєлих, сутичка спочатку виникла між двома хлопцями.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Росiя на замку

Росiя на замку

Приблизно 20 тисячам українських громадян упродовж трьох років офіційно заборонено перетинати російський кордон. Підставою для заборони стало перевищення дозволеного терміну перебування на території Росії на 30 днів, притягнення до адміністративної відповідальності, ухиляння від сплати податків чи штрафів під час попереднього відвідування Росії тощо.

Куди поділася «Маргарита»?

Куди поділася «Маргарита»?

Ідеться про майно, яке місцева митниця упродовж 2009—2012 років вилучила у власників за порушення митних правил. Увесь крам за усталеною юридичною процедурою було конфісковано в дохід держави і передано на відповідальне зберігання до спеціальних установ. Але перевірка їх не виявила цього «добра».

Всі статті рубрики