Розберіться з рейдерами

Розберіться з рейдерами

Наскільки реалістичним завданням є доручення керманича МВС Віталія Захарченка «розібратися в ситуації з рейдерськими захопленнями і судовими посередниками в господарських судах», побачимо вже невдовзі. Зауважимо, що таке доручення міністра є дещо запізнілим, адже за час каденції його попередника Анатолія Могильова, як і його каденції, чимало підприємств в Україні змінило власників.

Рятівник Котик

Рятівник Котик

Справжній героїзм виявив житель селища Голованівськ на Кіровоградщині — 36–річний Руслан Котик. Молодий чоловік врятував від нападників тамтешню власницю сільської крамнички Ольгу Едуардівну. Самій жінці про пережитий жах згадувати важко. Розповідаючи про напад на магазин, жінка час від часу повторює: «Якби не Руслан...».

Фальсифікатора — за ґрати

Фальсифікатора — за ґрати

Від добра добра не шукають. Справедливість цієї приказки, вочевидь, забув колишній співробітник ДАІ Анатолій Харченко, який подав скаргу на несправедливий, як, на його думку, вирок. У жовтні Кіровоградський районний суд визнав його винним у фальсифікації матеріалів ДТП і засудив до п’яти років позбавлення волі умовно.

Всі статті рубрики