Лист нащадкам

Лист нащадкам

Щорічно ми якоюсь мірою заново переживаємо річницю Голодомору. Заново довідуємося про дійсні масштаби трагедії, заново німіємо перед безжальністю катів і безборонністю жертв, заново задумуємося у марних спробах зрозуміти — навіщо? За що?

Прокляття Полікурівського пагорба?

Прокляття Полікурівського пагорба?

Протягом минулого тижня 42 мешканці району Полікурівського пагорба (половина з них — діти) звернулися по допомогу в інфекційне відділення Ялтинської міськлікарні. Люди поскаржилися на різкий біль у животі, блювання і високу, близько 40 градусів, температуру.

Добре, що поснідав

Добре, що поснідав

Прямий ефір на місцевому телеканалі «Кіровоград» ледь не закінчився трагедією — під час передачі «Ранкова кава» на Олену Квашу стрибнув цирковий лев Кайло. У студію його привів італійський дресирувальник Емануель Фаріна.

Гроші з диму

Гроші з диму

Минуло лише два місяці відтоді, як алкогольні напої та тютюнові вироби в Україні почали маркуватися акцизними марками нового зразка: з графічним захисним елементом, який не можна в домашніх умовах відсканувати, копіювати чи надрукувати, а вони вже, як з’ясувалося, застаріли. Експерти з Міністерства доходів і зборів почали тестувати нову версію марок — електронну.

Тепло, як перед морозами

Тепло, як перед морозами

Несподіване тепло пророкують від завтрашнього дня синоптики. Як розповів учора на брифінгу директор Укргідрометцентру Микола Кульбіда, з 20 по 24 листопада на всій території України буде тепліше, ніж зазвичай для цього місяця, на 3–6 градусів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ціна «Золотого Оскара»

Ціна «Золотого Оскара»

Завдяки співробітникам сумського карного розшуку та бійцям спецпідрозділу «Беркут» днями опинилися за ґратами ще двоє грабіжників харківського ювелірного магазину «Золотий Оскар». Як «УМ» уже повідомляла, минулого тижня четверо зловмисників, озброєних ножами і травматичними пістолетами, ввірвалися до крамниці, тяжко поранивши охоронця і міліціонера.

Нападник став репортером?

Нападник став репортером?

Учора з’явилося повідомлення, що Тітушко став репортером київської продакшн–телестудії «Діалог». Вадима Тітушка, спортсмена з Білої Церкви, знало б небагато людей, якби він під час загальнонаціональної акції протесту «Вставай, Україно!», що відбулася у столиці 18 травня, не напав разом з іншими «запрошеними» юнаками на журналістку «5 каналу» Ольгу Сніцарчук та фотокореспондента газети «Коммерсант» Владислава Соделя.

Митниця здає добро?

Митниця здає добро?

Відомі у міжнародному iнтернет–середовищі хакери з організації Anonymous нібито зламали сервер української митниці, що відповідає за перевезення товарів у регіони Дунаю і Чорного моря. Матеріали, які нібито хакери викрали з сервера одеської митниці, вказують на незаконні операції з нафтою і газом, корупційні схеми і хабарництво, до яких, начебто, причетний теперішній віце–спікер Верховної Ради Ігор Калетник.

Всі статті рубрики