Цiна кохання

Цiна кохання

... Спотворене тіло 18–річної Світлани на березі річки Червоної знайшли випадкові перехожі. Воно було настільки понівечене, що навіть рідний батько, який приїхав на впізнання з рідного для дівчини Херсона, не зміг впізнати свою дочку. Адже бідолашну обезголовили, та ще й підпалили... Довелося призначити ДНК–експертизу.

Баба Параска як український Дон Кіхот

Баба Параска як український Дон Кіхот

Незабаром виповниться три роки, відколи пішла у засвіти славнозвісна активістка українського Майдану з Тернопільщини, «помаранчева бабуся» Параска Королюк. Ще за її життя було відомо, що Параска Василівна написала спогади про ті історичні події і хоче видати книжку.

Про права людини — для правопорушників

Про права людини — для правопорушників

Щороку, приїжджаючи до Сум, Міжнародний мандрівний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA привозить якусь новизну. Нинішній рік — не виняток. Так, фестиваль уперше завітає у виправні заклади області. На Сумщині таких кілька: три колонії, один виправний центр та слідчий ізолятор.

Малюй, поки молодий! Пізніше — також малюй

Малюй, поки молодий! Пізніше — також малюй

У трьох загальноосвітніх навчальних закладах різних районів Сум розпочали свою роботу фiлiї мiської художньої школи імені М. Лисенка. Створення мережі дитячої «художки» — частина гуманітарного проекту «Починай творити — Start Creating», що стартував у місті на початку року. Виникла ідея не на порожньому місці.

Всі статті рубрики