Книжки, які не брешуть

Книжки, які не брешуть

До 80–ї річниці Голодомору бібліотеки по всій Україні отримали нові тематичні набори книг, у яких є описи документів, що висвітлюють причини, перебіг і наслідки Голодомору, етнографічний аспект геноциду, свідчення очевидців про страшний голод та про доброчинців, які у 1932—1933 роках допомагали вижити тим, хто голодував.

За Київ — під парламент

За Київ — під парламент

Чергове засідання Київради, яке опозиція, попри рішення Конституційного суду, визнає нелегітимною, знову супроводжувалося пікетуванням будівлі прихильниками трьох опозиційних фракцій під гаслом «Депутати Київради, скінчився ваш час! Негайно покиньте депутатські крісла!». Цього разу обійшлися без сутичок iз правоохоронцями, яких під КМДА традиційно було більше, ніж звичайних людей.

Бачівський слід

Бачівський слід

На початку жовтня увага багатьох була прикута до міжнародного пункту пропуску Бачівськ, де викритий прикордонниками терорист–смертник підірвав на собі вибухівку. І ось нова інформація: Служба безпеки України затримала чоти­рьох спільників загиблого, які підозрюються у причетності до організації його незаконного переправлення в Україну.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кров на «Золотому Оскарі»

Кров на «Золотому Оскарі»

У вівторок один із харківських ювелірних магазинів опинився в епіцентрі подій у стилі численних бойовиків, які щодня десятками крутять на телеканалах. Однак цього разу все відбувалося насправді. Четверо молодиків вдерлися до «ювелірки» «Золотий Оскар» на вулиці Миру, 20 просто серед білого дня.

Кір: звідки цей звір?

Кір: звідки цей звір?

Як уже повідомляла «УМ», недавно на Рівненщині медики зафіксували спалах захворювання на кір. Із 23 жовтня по 8 листопада у cелі Цепцевичі Сарненського району захворіли 53 учні місцевої школи. На щастя, в усіх пацієнтів лікарі діагностували легку форму захворювання.

Розплата за відставку

Розплата за відставку

Добровільно і за сім днів колишній міський голова Черкас Сергій Одарич повинен відшкодувати міській раді 200 тис. грн. Про це йдеться у відкритому вчора відділом державної виконавчої служби Черкаського районного управління юстиції виконавчому провадженні.

БезБАРХАТний Тернопіль

БезБАРХАТний Тернопіль

У Тернополі почалася тотальна перевірка вивісок на всіх закладах щодо мови їх написання. Своїм недавнім рішенням міська рада постановила, що всі вони повинні бути тільки українською, виняток можуть становити лише назви торгових марок і брендів, затверджені державними органами стандартизації.

Всі статті рубрики