Блакитний вогник стане золотим

Блакитний вогник стане золотим

Президент України Віктор Янукович погодився підвищити тарифи заради кредиту МВФ. Підвищення становитиме 60%. Проте нововведення стосуватимуться лише тих, хто споживає більше 3,5 тисячi кубометрів газу на рік. Проект нової тарифної сітки вже підготовлено в Національній комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ).

ЗНОву на тести

ЗНОву на тести

Днями розпочалася реєстрація на пробні тести Зовнішнього незалежного оцінювання, аби майбутні абітурієнти змогли підготуватися до основної сесії ЗНО у 2014 році. Реєстрація триватиме з 1 до 30 листопада 2013 року, а самі тести відбудуться 22 та 29 березня 2014 року.

На фронті — мокро

На фронті — мокро

Від завтра прощавай, тепло, — в Україну приходять дощі. 5 листопада синоптики пророкують дощі лише на заході, а в наступні два дні сльота охопить усю країну. Що ж, панове, це осінь. Синоптики мають і наукове пояснення негоді. України торкнеться циклон, центр якого нині у Скандинавії, каже Анатолій Прокопенко, заступник директора Укргідрометцентру.

Обiд iз сальмонелою

Обiд iз сальмонелою

Причиною отруєння людей, які ласували курми–гриль із львівського супермаркету, стала таки сальмонела. Ці бактерії виявили у 26 хворих, які потрапили на лікарняні ліжка. Про це повiдомила санепiдемстанцiя, отримавши вчора остаточнi результати лабораторних дослiджень.

Студентам без черги

Студентам без черги

Із 1 липня наступного року студенти зможуть купувати пiльговi квитки на потяг i за допомогою інтернету. Таку новину повідомив учора заступник генерального директора Укрзалізниці Павло Чекалов, реагуючи на переданi йому більше 750 звернень студентів Одеси, Дніпропетровська, Черкас, Сум та Києва, що вимагали надати їм право користуватися і пільгами, і інтернетом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Привалило» хатою чумака

«Привалило» хатою чумака

«Крайнім» у руйнації автентичної хати чумака, яку розвалили в Моринцях, став генеральний директор Національного заповідника «Батьківщина Тараса Шевченка» Олександр Комаренко. Днями він добровільно пішов iз посади. «Я сам написав заяву про звільнення, бо не хочу вмерти біля тієї хати.

Експеримент iз «розсмоктування» корка

Експеримент iз «розсмоктування» корка

Майже чотири доби у двох областях — Луганській та Донецькій — на контрольно–пропускних пунктах на кордоні з Росією стояли багатокілометрові черги великовантажних фур. Учора, як повідомили «УМ» у Держприкордонслужбі України, черга «розсмокталася».

Білявка і зброя

Білявка і зброя

Зазвичай зміна музейних кадрів залишає байдужою широку громадськість. Але призначення 23–річної Анастасії Фурман заступником директора Центрального музею Збройних сил викликало багато запитань не лише в журналістів, які виклали в інтернеті відверті світлини білявки, розміщені на її сторінках у соцмережах (після оприлюднення ці фото були терміново видалені, як і згадка про модельну й акторську кар’єру дівчини).

Всі статті рубрики