Кому вниз?

Кому вниз?

Відсьогодні кияни та гості столиці знову можуть скористатися послугами фунікулера. Легендарні вагончики проcтояли місяць на ремонті. Тепер вони виглядають, як у 1970–х: досі блакитні вагони стали білого кольору із синьою смугою знизу та синім дахом.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сядеш у поїзд, хай собі їде...

Сядеш у поїзд, хай собі їде...

Наприкінці минулого тижня «Укрзалізниця» повідомила про плани зменшити кількість нічних потягів та значно змінити графік їхнього курсування. Правда, у вiдомствi зазначили, що звертатимуть увагу на громадську думку і попросили людей залишати свої рекомендації на їхніх сторінках у соцмережах.

Горів за посаду?

Горів за посаду?

Учора вранці під стінами Червоноградської міської ради 50–річний чоловік облив себе бензином та підпалив. Самоспаленця побачив випадковий перехожий, зняв свою куртку та разом iз працівником комунальної служби, що підоспів на допомогу, загасив полум’я.

Мости — безплатно

Мости — безплатно

Учора в центрі Києва мостобудівники завдали клопоту автомобілістам: зайнявши дві смуги проїжджої частини бульвару Шевченка, а потім Хрещатика і вулиці Грушевського, 70 чоловіків йшли до Кабміну, вимагаючи виплатити їм заборговану зарплатню.

Сто днів не без скандалу

Сто днів не без скандалу

Свої перші сто днів на посаді міністра юстиції Олена Лукаш відзначила прес–конференцією на тему власних ініціатив. Утім першу стоденку міністра дещо затьмарив нещодавній скандал, пов’язаний із кількаденним припиненням доступу до державних реєстрів інформаційної мережі міністерства.

Дiм у вогнi

Дiм у вогнi

Учорашній ранок для мешканців криворізької п’ятиповерхівки на проспекті Металургів, 30, виявився страшним — о 4:20 в одній із квартир на другому поверсі пролунав потужний вибух, після чого зайнялася пожежа.

Пазл до пазла

Пазл до пазла

Дитяче «Євробачення–2013» прийматиме Київ. Така честь нам випадає вже вдруге: перший раз цей конкурс проводили в Україні в 2009–му, а цього року радісні клопоти Національній телекомпанії, що опікується організацією Дитячого «Євробачення», забезпечила наша Настя Петрик, яка перемогла на пісенному конкурсі минулого року в Нідерландах.

Всі статті рубрики