Врадіївка по–лисянськи

Врадіївка по–лисянськи

Власну «Врадіївку» ледь не влаштували жителі черкаського райцентру Лисянка. Більше 200 чоловік прийшли до тамтешнього райвідділу міліції на стихійний мітинг iз вимогою заарештувати підозрюваних у вбивстві 24–річного місцевого жителя Сергія Коломійця.

Сланець із преференціями

Сланець із преференціями

Рішення є: у четвер пізно ввечері, після майже десятигодинних дебатів Львівська обласна рада таки проголосувала за проект угоди про розподіл продукції між державою Україна, компанією «Шеврон Юкрейн Б. В» і ТОВ «Надара Олеська». 66 із 112 присутніх у залів депутатів своїми голосами «дали добро» на видобуток сланцевого газу в регіоні. Фракція «Свободи» не голосувала.

Пугачова з памперсами

Пугачова з памперсами

У сім’ї Алли Пугачової та Максима Галкіна поповнення — сурогатна мати народила їм двійню, хлопчика та дівчинку. Подія ця сталася ще 18 вересня, але батьки сповістили про це лише днями. Галкін на своєму «Фейсбуцi» вже розмістив таке повідомлення, а поруч — фото ніжок малюків, що лежать на його долоні.

Реєстри без приватників

Реєстри без приватників

Чотири дні знадобилося Міністерству юстиції, щоб повністю відновити роботу Державної виконавчої та Державної реєстраційної служб. Сталося це лише об 11–й ранку 4 жовтня. Нагадаємо, що доступ до єдиних і державних реєстрів інформаційної мережі міністерства став неможливим через технічні проблеми минулого тижня.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Театральне вигнання

Театральне вигнання

Зранку вони збиралися відкрити під дахом Українського музичного театру запланований міжнародний форум «Хізб ут–Тахрір — Ісламі». Учасники форуму — місцеві адепти цієї забороненої в деяких країнах організації, а також їхні одновірці, котрі спеціально приїхали до Сімферополя із Голландії, Великої Британії, Туреччини і Лівану.

Смертник на кордоні

Смертник на кордоні

«Стан Миколи Усока поліпшився, — розповів «УМ» учора вранці головний лікар Глухівської районної лікарні Володимир Лютов. — Він при свідомості. Плануємо відправляти його на доліковування до Києва». Нині загрози життю постраждалого немає, кажуть медики.

Всі статті рубрики