«Мауглі» з–під Києва

«Мауглі» з–під Києва

Не встигла Україна оговтатись від новини про Львівських «мауглі», як виявилося, що це лише квіточки порівняно зі столичними безхатченками. Як повідомляє Світлана Коломієць, речник Бориспільського міськвідділу міліції в Київській області, до них зателефонував грибник, житель села Мала Олександрівка, та повідомив, що під час «тихого полювання» зустрів двох діток.

Свято у філіжанці

Свято у філіжанці

Із 26 по 29 вересня місту Лева пропишуть «кавову ароматерапiю». Цьогорічний фестиваль кави має стати ще грандіознішим, ніж попередні. Вiдбудеться традицiйний святковий ярмарок, на якому всі кав’ярні міста пропонуватимуть найкращі кавові напої з усього світу.

«Зеленi» корсари

«Зеленi» корсари

Уночi 26 вересня слідчий комітет Росії в Мурманській області затримав 30 екологів iз судна Arctic Sunrise «у зв’язку з нападом на платформу Прирозломна». Затримані екологи є громадянами 16 держав, серед них — один українець.

Провладний вандалiзм

Провладний вандалiзм

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Сесія міської ради, що мала остаточно вирішити долю меморіальної дошки на будинку, де жив Юрій Шевельов, почалася з пікету. Представники ВО «Свобода» закликали депутатів не тільки не голосувати за рішення про демонтаж пам’ятного знака, а й перейменувати на честь видатного вченого–славіста міський проспект Леніна.

Всі статті рубрики