Негоді вистачило і 10 секунд

Негоді вистачило і 10 секунд

На Львівщині, в Самборі та його найближчих околицях, ввечері 23 вересня раптова негода зірвала дахи, вирвала дерева, розбила вікна і знеструмила одразу кілька сіл. Пошко­джено дахи 34 житлових будинків. Більшість iз них — багатоповерхівки, хоча особняки, приміщення, що належали фірмам, та бю­джетні установи також по­страждали.

Хто сказав «гав»?

Хто сказав «гав»?

У Києві 5 жовтня святкуватимуть Міжнародний день захисту тварин. На честь нього в парку ім. Тараса Шевченка зберуться всі небайдужі до проблем бездомних тварин. Організатори свята, благодійний Фонд HappyPaw, зi своїми підопічними закликають усіх охочих весело та з користю провести час.

Креатив для книжника

Креатив для книжника

Щоденна модернізація нашого життя стимулює до постійного оновлення і такі, здавалося б, класичні інституції, як бібліотеки. І якщо у вашій свідомості ще з дитинства вони закарбувалися довжелезними стелажами з книгами, то нині бібліотеки — це модернізовані осередки культурного життя, які пропонують значно більший спектр послуг, ніж просто записати у формуляр виданий вам томик.

Дорога дорога

Дорога дорога

Днями «Вєстi» поширили ексклюзивну інформацію про те, що в київському муніципальному транспорті з 1 січня вартість проїзду підніметься до п’яти гривень. Нові тарифи і форму оплати за проїзд вони отримали нібито з власних джерел ще неопублікованого і навіть не затвердженого проекту.

«Океанським щитом» — по корсарах

«Океанським щитом» — по корсарах

Учора по обіді флагман вітчизняного військового флоту фрегат «Гетьман Сагайдачний» знявся з якоря у рідній Севастопольській бухті і взяв курс на Середземне море. На облавку — штатний екіпаж під орудою капітана другого рангу Романа П’ятницького, а також група спеціального призначення (оглядова команда), протичовновий гелікоптер Ка–27 з екіпажем, флотські медики і навіть православний священик.

Який чорт украв область?

Який чорт украв область?

Як «УМ» уже повідомляла, Тернопільська обласна рада перебуває у стані затяжного паралічу, будучи неспроможною ще з кінця минулого року провести сесію. Причина — постійна відсутність кворуму, бо депутати від ВО «Свобода» неявкою протестують проти того, що територiальна виборча комiсiя уже третій рік неспроможна ввести в раду 17 їхніх колег на місце вибулих.

Всі статті рубрики