Європа стає все ближчою

Європа стає все ближчою

Іще якийсь рік тому здавалося, що підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом для нашої держави — мета якщо не недосяжна, то принаймні дуже далека. Кількість «євроінтеграційних» законів, які належало ухвалити розбурханій політичними пристрастями Верховній Раді, здавалася «непідйомною», проблема ув’язнення Юлії Тимошенко — непереборною, а прагнення Росії не випустити Україну з тісних «братніх» обіймів — нездоланно сильним.

«Хімія» війни

«Хімія» війни

У передмісті Дамаска Гуті, де 21 серпня загинуло близько 1400 мирних мешканців, було застосовано хімічну зброю. Цей факт підтверджений і сумніву не підлягає. Такий висновок випливає з доповіді спеціальних інспекторів, оприлюдненій на засіданні Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй.

Повернення італійського «Титаніка»

Повернення італійського «Титаніка»

Унікальна операція з підйому напівзатонулого круїзного лайнера «Коста конкордія» завершилася успішно. І хоча замість запланованих 12 годин процес тривав майже 20, команда експертів, яка розробила цей безпрецедентний план, має підстави собою пишатися.

ВМС на прицілі

ВМС на прицілі

Навіть Сполучені Штати Америки, де випадки стрілянини в мирний час у мирних людей не рідкість, вразила трагедія у військово–морському командному центрі Вашингтона. У будівлі, яка цілодобово перебуває під посиленою охороною, убито 12 і тяжко поранено вісьмох людей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики