Не сховаєшся, зараза!

Не сховаєшся, зараза!

«Вхід до заразної зони» — табличка з таким тривожним написом з’явилася на дверях невеликої будівлі в центрі Тернополя. Однак означає вона, навпаки, те, що відтепер тернополяни стали більш захищеними від усілякої зарази. Позавчора в обласному центрі почала діяти надсучасна лабораторія з виявлення особливо небезпечних інфекцій.

Wi–Fi — у кожен трамвай

Wi–Fi — у кожен трамвай

У Києві на лініях швидкісного трамваю вже в середині жовтня з’явиться безкоштовний Wi–Fi. Про це повідомила прес–секретар заступника глави Київської міської держадміністрації Руслана Крамаренка Олеся Остаф’єва.

Ганна так чекала свого нареченого ...

Ганна так чекала свого нареченого ...

По обіді минулого понеділка Дніпропетровськ сколихнула страшна звістка — у хостелі найбільшого у світі єврейського центру «Менора» було знайдено вбитою 36–річну жінку, яка перебувала на сьомому місяці вагітності. Це була Ганна, керуюча з продажів Дніпропетровської регіональної дирекції однієї зі страхових компаній.

Розібрали по буквах

Розібрали по буквах

Одразу кілька книгарень закриють свої двері для книголюбів. Мережа книгарень «Буква» подала заяву про банкрутство до Господарського суду Києва. Великий хвіст боргів, що тягнеться за мережею вже більше року, — близько 100 млн. грн.

Краще — жити!

Краще — жити!

У нашій країні краще не вмирати. По–перше, це дуже дороге задоволення (навіть найскромніший похорон обійдеться родичам померлого у суму близько чотирьох тисяч гривень); по друге, місць на кладовищах катастрофічно не вистачає.

Мама з чужим акцентом

Мама з чужим акцентом

На розгляд Верховної Ради вчора було повторно винесено проект Закону України «Про приєднання України до Конвенції про захист дітей та співробітництва з питань міждержавного усиновлення». В січні цього року проект закону, ініційований Президентом України Віктором Януковичем, парламент уже розглядав.

Дим–димок над ненькою

Дим–димок над ненькою

16 вересня виповнився рік, як в Україні був запроваджений закон №3778 щодо повної заборони реклами тютюнових виробів. Тому експерти, активісти руху «Київ без тютюнового диму», Центру громадського представництва «Життя» та Коаліції громадських організацій «За вільну від тютюнового диму Україну» протягом серпня 2013 року здійснили моніторинг присутності тютюнової реклами в точках продажу сигарет і вирішили дізнатися, наскільки виконується закон і чи все–таки стали дієвими результати після запровадження закону.

Всі статті рубрики