НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не салом єдиним

Не салом єдиним

Чернігівська і Житомирська митниці заборонили ввезення на територію України товарів iз Білорусі, якi пiдлягають ветеринарно–санiтарному контролю i можуть переносити збудникiв африканської чуми свиней. Про це йдеться в повідомленні Державного митного комітету Білорусі, розміщеному на сайті відомства.

500 гривень за затяжку

500 гривень за затяжку

На центральних вулицях Дніпропетровська помічено розклеєні листівки невідомого походження. Проте їхній текст спонукає замислитися, адже йдеться про штраф на кругленьку суму в 500 гривень для курців у невстановлених місцях.

Бруднi танцi

Бруднi танцi

Днями набув чинності вирок Дніпровського районного суду столиці стосовно трьох сутенерів, які обманом вербували дівчат для заняття проституцією і вивозили їх за кордон. При цьому панянок запевняли, що «за бугром» вони зароблятимуть лише танцями у нічних клубах Західної Європи. І жодного інтиму!

Вдруге чи востаннє?

Вдруге чи востаннє?

Природною аномалією милуються мешканці Шевченківського району столиці. Поблизу станції метро «Шулявська» на одному з каштанів розпустилися білі суцвіття. На майже голому, побитому міллю дереві квіти виглядають неправдоподібно. Тому і привертають увагу киян.

Коні не винні?

Коні не винні?

Трагедія сталася на полігоні приватного спортивного клубу в районі Малої Данилівки, що має власну невелику конюшню. Батьки сюди часто приводять малих дітей покататися на конях, а старші підлітки приходять вигулювати і годувати тварин в обмін на допомогу «по господарству».

Судитися — не Богу молитися: поклоном не вiдбудеш

Судитися — не Богу молитися: поклоном не вiдбудеш

Прокуратура Миколаївської області передала до суду обвинувальний висновок у справі про зґвалтування і побиття Ірини Крашкової в селищі Врадіївка. Як заявив заступник прокурора Миколаївської області Дмитро Єфименко, зібрані під час досудового розслідування докази визнано достатніми для складання обвинувального акта.

Квартира спалахнула за секунду, мов свічка

Квартира спалахнула за секунду, мов свічка

Просто серед білого дня у багатоповерхівці по вулиці Метробудівників, 32 прогримів потужний вибух. Очевидці кажуть, що сильною вибуховою хвилею у висотці повибивало двері та вікна, а квартира на п’ятому поверсі, що стала епіцентром нещасного випадку, за одну мить уся одразу зайнялася вогнем.

Жертва є, а злочину нема

Жертва є, а злочину нема

У резонанснiй ДТП, що сталася в Черкасах у червні цього року, коли на пішохідному переході на перехресті вулиць Смілянської та Оборонної 31–річний водій автомобіля «Хюндай–Туксон» наїхав на 32–річну місцеву жительку Ларису Ткаченко, котра померла від смертельних травм, є продовження.

Всі статті рубрики