Привид опери

Привид опери

Цей фестиваль, традиційний у Львові, мав відбутися з 15 до 25 вересня цього року. Про нього було заздалегідь оголошено, надійшло майже 80 заявок від оперних співаків, студентів вищих музичних навчальних закладів.

Дострокове довічне

Дострокове довічне

Людина (чи точніше нелюдь), яка наводила жах на всю Україну, змушуючи армію вводити бронетехніку в села для захисту людей, померла від серцевого нападу у Житомирській в’язниці. Тут маніяк відсидів близько 17 років.

Це не гра

Це не гра

26 серпня в під’їзді свого будинку був знайдений убитим Роман Микита — співвласник ІТ–підприємства Nravo. Його знайшли близько 20–ї години в будинку по вулиці Монастирського, що на Сихові. В міліції імені підприємця не називають, проте факт виявлення тіла підтверджують.

З правоохоронців — у правопорушники

З правоохоронців — у правопорушники

Колишнього начальника Уманського карного розшуку судитимуть за побиття людини під час проведення слідчих дій. Такий вчинок розцінюється як катування і перевищення службових повноважень, що спричинило важкі наслідки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На гуманітаріїв і математиків розрахуйсь

На гуманітаріїв і математиків розрахуйсь

Міністерство освіти і науки України оприлюднило доопрацьований робочою групою, з урахуванням отриманих зауважень і пропозицій, проект Концепції профільного навчання в старшій школі. Ознайомитися з документом можна на сайті міністерства у рубриці «Громадське обговорення».

FEMEN тікають iз країни

FEMEN тікають iз країни

Про закриття єдиного офісу в Україні, що розташований у Києві, та про переїзд деяких активісток до Європи повідомила організатор і лідер руху Ганна Гуцол. Вона розповідає, що такі рішення були спричинені посиленим тиском на актив руху.

Всі статті рубрики