П’ятирiчка Навального

П’ятирiчка Навального

Позавчора Ленінський суд міста Кірова визнав опозиціонера–блогера, гострого критика політики президента РФ Путіна Олексія Навального винним в організації розкрадання лісоматеріалів компанії «Кіровлєс». Прокурор вимагав шість років позбавлення волі, та суд «пом’якшив» вирок до п’яти років ув’язнення у колонії звичайного режиму та штрафу в 500 тис. рублів.

Моя поліція мене береже

Моя поліція мене береже

На курортах Іспанiї у пік сезону, серпень, і цього року спільно патрулюватимуть поліцейські з різних країн ЄС — щоб забезпечити порядок та допомогти своїм співвітчизникам, повідомляє «Німецька хвиля». Щороку Іспанію відвідують близько 53 мільйонів туристів, в основному з країн Євросоюзу. Вони облюбували східне та південне узбережжя, а також Канарськi та Балеарськi острови.

Колгосп імені Путіна

Колгосп імені Путіна

Сільськогосподарський виробничий кооператив у селі з багатообіцяючою назвою Гігант у Ковровському районі Володимирської області Росії став широко відомим лише цього тижня — завдяки статті в російській газеті «Собєсєднік». Хоча ім’я президента Путіна фермери присвоїли своєму новому колгоспу два місяці тому, та відкрити сайт здогадалися лише нещодавно. Ось так завдяки силі всесвітньої «павутини» до «путінців» і прийшла всеросійська слава. За нею чекають і самого ВВП — запрошення надiслали в Кремль і сподіваються, що президент знайде часинку завітати в Гігант цієї осені.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики