Справа за малим

Справа за малим

Наразі найбільшою сенсацією змагань на трав’яних кортах Всеанглійського клубу лаун–тенісу й крокету залишається виліт після першого ж матчу іменитого Рафаеля Надаля. Водночас новиною вчорашнього дня на Уїмбдлоні стало припинення боротьби другою сіяною Вікторією Азаренко. Білоруска, яка у двох минулих сезонах на цьому турнірі діставалася півфіналу, через травму коліна не вийшла на поєдинок другого раунду проти Клаудії Пенетти з Італії. Так само хорват Чілич (10) не вийшов проти француза Де Схеппера, а американець Ізнер (18) не зміг продовжити матч проти француза Маннаріно.

По дорозі до рівня «Про»

По дорозі до рівня «Про»

Після того як українська команда «ІСД» втратила контакт із ПроТуром, із затінку вийшли вітчизняні колективи, які лише починають шлях до вершин елітного велоспорту. Наразі в третьому за рангом велодивізіоні Міжнародного союзу велосипедистів, який іменується «континентальним», змагаються три українські команди: «ІСД–Континенталь», «Аморе Віта» та «KOLSS». До наступної сходинки еволюції — дивізіону «ПроКонтиненталь» — довгий організаційний шлях. Та й не факт, що всі вони до нього доростуть. Але в кожного своя дорога.

«Україну — українцям! «Кривбас» — криворіжцям»!

«Україну — українцям! «Кривбас» — криворіжцям»!

Учора зазвичай спокійний і врівноважений Кривий Ріг сколихнула багатолюдна акція протесту, участь у якій взяли люди від старого до малого. Народ зібрався біля квиткових кас стадіону «Металург» і вирушив до мерії з численними транспарантами на кшталт «Україну — українцям! «Кривбас» — криворіжцям», «Великому місту — великий футбол!» тощо. Приводом масового сплеску емоцій стало зникнення з футбольної мапи команди «Кривбас», яка досі небезуспішно брала участь в усіх без винятку чемпіонатах України у вищій лізі. Але на початку цього місяця було оголошено про розформування футбольного клубу, від якого відвернулися інвестори та спонсори.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики