І в U–21 — Іспанія номер один

І в U–21 — Іспанія номер один

Коли наприкінці травня «Баварія» виграла Лігу чемпіонів, її наставник Юпп Хайнкес заявив, що в європейському клубному футболі почалася ера мюнхенського клубу, який своєю грою затьмарив попередні успіхи «Барселони». Думається, мало хто заперечуватиме цей факт. Натомість на рівні збірних іспанський футбол і надалі утримує здобуті раніше пікові висоти. Рік тому в Києві національна збірна Іспанії вдруге поспіль виграла доросле Євро, а позавчора ввечері в Єрусалимі молоде покоління «Червоної фурії» захистило титул чемпіонів Європи віком до 21 року, здобутий два роки тому в Данії.

«Золотий» пагін у Ростоку

«Золотий» пагін у Ростоку

На минулорічному чемпіонаті Європи українські стрибуни у воду з трампліна зібрали рекордний ужинок медалей. Із вісьмома нагородами, дві з яких були найвищої проби, підопічні Тамари Токмачової з великим гандикапом виграли загальний залік. Цьогорічний єврофорум проходить за місяць до старту чемпіонату світу з водних видів спорту, який прийме Барселона. Тож змагання в німецькому місті Росток — вважай, контрольний старт напередодні головного турніру року. І, думається, результат наших спортсменів має бути не гіршим за торішній.

Безцінний «трюльник»

Безцінний «трюльник»

Після того як баскетболісти «Сан–Антоніо сперз» у фінальній серії проти «Маямі» повели з рахунком 3:2, любителі прогнозів та статистики підрахували, що шанси команди з Техасу здобути п’ятий чемпіонський титул НБА становлять 75%. Однак у ніч на середу «шпори» програли шостий поєдинок — 100:103. Відтак рахунок у серії став рівним, як і шанси фіналістів на чемпіонство. Тепер доля чемпіонських каблучок має вирішитися в останньому, сьомому, матчі, який відбудеться у Флориді в ніч на п’ятницю за київським часом.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики