Бійня за врожай. Політичний

Бійня за врожай. Політичний

Підприємство опозиціонера від БЮТ Аркадія Корнацького атакували озброєні бандити. Внаслідок бійні в Чаусово–2 шестеро людей отримали важкі поранення і були доставлені в центральну районну лікарню у Первомайську. Міліція і «швидка» приїхали тільки через півтори години після виклику...

Кращі в збуті краденого

Кращі в збуті краденого

Інтернет–піратство давно стало глобальною проблемою, а в нашій країні розквітло як ніде, дійшли висновку учасники «круглого столу», організованого Інститутом Горшеніна. На думку присутніх, одна з причин у тому, що визначення інтелектуальної власності досить невиразне. На вітчизняному ринку реалізується близько 70% комп’ютерної цифрової продукції, яка є нелегальною. Найбільше піратських дисків можна знайти на столичному ринку «Петрівка», харківському «Барабашове», у Донецьку і Дніпропетровську. Загалом на ці міста припадає близько 56% контрафактного збуту.

Президент iде з молотка

Президент iде з молотка

Не тратитися на увічнення, а заробити на Вікторi Януковичу вирішив запорізький митець Олександр Бойко, який виліпив з гіпсу бюст глави держави і виставив його на продаж в інтернеті. На сайті безплатних оголошень Сландо зазначена і ціна скульптури — без гривні 10 тисяч гривень, себто 9 тисяч 999 гривень.

Кредит для посланця Господа

Кредит для посланця Господа

За повідомленням прокуратури Львівщини, чотирьох осiб iз церкви «Посольства Божого» пiдозрюють у кримінальних правопорушеннях, передбачених ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу — шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою. Зараз вони перебувають під арештом — саме таку міру запобіжного заходу «просив» прокурор, і суд задовольнив це клопотання.

Чужі не пройшли

Чужі не пройшли

Завдяки зверненню депутатів від опозиції до Президента Віктора Януковича та Прем’єра Миколи Азарова спроби просунути екс­міністра охорони здоров’я Зiновія Митника на посаду директора цього вiдомого iнституту таки вдалося зупинити. У зверненні народні обранці від «Свободи» Михайло Блавацький, Ігор Кривецький, Ігор Мірошниченко та Олексій Кайда, а також депутат від «Батьківщини» Михайло Апостол вказують, що просування Митника відбувалося «не тільки з кричущими порушеннями регламенту НАМН України, а й в обхід думки самого трудового колективу інституту».

Чого душа бажає

Чого душа бажає

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Традиційні пікніки з виїздом за місто відтепер можна замінити оригінальною альтернативою. Наприклад, відвідавши незвичайний фестиваль під назвою «Арт­пікнік Слави Фролової», організований відомою суддею проекту «Україна має талант». «Мистецтву бути!» — такими словами Слава відкриває свій грандіозний проект для тих, хто любить кіно, книги, музику, образотворче мистецтво, театр, спілкування з цікавими людьми та прагне навчитися чомусь новому: злетіти в небо на повітряній кулі, зайнятися йогою чи фітнесом або ж оволодіти навичками самооборони.

Світанок у вогні

Світанок у вогні

Учорашній ранок став останнім для мешканців одного з будинків на вулиці Братів Палкіних. Троє дорослих і троє дітей загинули від вогню, що зненацька охопив два об’єднаних галереєю будинки. Ще одна людина з отруєнням випарами диму потрапила до лікарні.

Нерви банкіра не витримали?

Нерви банкіра не витримали?

Тіло одного зі співробітників місцевої філії банку зi слiдами вiд кулi виявили біля села Підберізці Пустомитівського району в автомобілі марки «Нива Шевроле», який належав покiйному. Загиблий працював в одному з тутешніх комерційних банків. Правоохоронці також уже встановили, що постріл був здійснений iз мисливської рушниці.

Всі статті рубрики