Наче шви на запечених кров’ю ранах...

Наче шви на запечених кров’ю ранах...

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Угоді про співпрацю між Львівською обласною держадміністрацією та Смілтенською думою Латвійської Республіки — три роки. До культурного співробітництва двох країн активно долучалися український Дрогобич та латвійське Смілтене. Протягом цього часу в містах відбувалися різноманітні заходи, та останній у цій низці — найвагоміший.

Дебют і моно

Дебют і моно

Цьогорічний червень ознаменувався не лише традиційним закриттям мистецького сезону, а й двома цікавими фестивалями, які додадуть яскравих мазків картині з умовною назвою «Театральний Київ–2013». До 22 червня триватиме ІІ Фестиваль молодої режисури імені Леся Курбаса, а вчора відкрився фестиваль моновистав «Відлуння», який працюватиме до 16 червня.

Красиві й голосисті

Красиві й голосисті

Дебютний альбом IL DIVO вийшов у 2004 році. І відразу ж завоював перші місця численних хіт–парадів. Що, власне, й не дивно, адже чотири співаки свою кар’єру вирішили будувати на поп–хітах, які виконували у класичній обробці та ще й у супроводі симфонічного оркестру. Оперні арії, хіти Френка Сінатри, Енніо Морріконе — 30 тисяч копій їхнього першого диску британці розкупили за добу! А потім пішло–поїхало: дуети IL DIVO з Селін Діон та Тоні Брекстон (з якою хлопці виконували офіційний гімн Чемпіонату світу з футболу), участь у північноамериканському турне Барбри Стрейзанд, виступ на балу на честь інавгурації президента США Барака Обами у 2009–му та на діамантовому ювілеї королеви Єлизавети у Віндзорському замку минулоріч...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Сонечком я до тебе, піснею я до тебе»...

«Сонечком я до тебе, піснею я до тебе»...

У віці від одного до п’яти років у дитини формуються основні риси характеру. Психолог, автор науково–дослідницького проекту «Психологія Успіху» Юнона Ілліна–Лотоцька вважає, що до року немовля вчиться довіряти–недовіряти, в дорослому віці ці функції переростають у надію або ж страждання від безнадії. Від одного до трьох років дитина пізнає силу волі, впевненість у собі. Від виховання у цьому віці залежатиме вміння заробляти гроші у майбутньому.

Всі статті рубрики