Нудний досвід за 1,5 мільйона

Нудний досвід за 1,5 мільйона

«Дай Боже, щоб за час нашої підготовки до матчу з Чорногорією наші підопічні були живі–здорові й готові в усіх відношеннях. Адже в цьому поєдинку нам обов’язково потрібно взяти максимум очок», — казав перед товариською грою з Камеруном головний тренер збірної України Михайло Фоменко. Його підопічні в позавчорашньому «товарняку» діяли невиразно, а може, якраз занадто обережно, побоюючись травм перед значно важливішим поєдинком. Теоретично, якщо в п’ятницю в Подгориці «синьо–жовті» зіграють із таким самим результатом, як у неділю з камерунцями — 0:0, у відборі на чемпіонат світу–2014 для них ще не все буде втрачено. Але, щоб надалі було менше розпачу й проблем, у Чорногорії слід перемагати. За рахунок чого? Відповіді на це питання недільний спаринг на НСК «Олімпійський» на дав.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Золото» «гладіаторів»

«Золото» «гладіаторів»

Цього сезону вже з першого раунду «плей–оф» вісімці найсильніших команд суперліги на шляху до «золотої» серії доводилося грати тривалі міні–турніри — до чотирьох перемог. Щоправда, в переважній більшості протистоянь особливої напруги та інтриги не спостерігалося. Інша справа — фінал. Для визначення чемпіона довелося використати максимальну кількість ігор.

Надя б’є по своїх

Надя б’є по своїх

Попри відверто невдалий виступ на минулому чемпіонаті континенту, де підопічні Леоніда Ратнера посіли 14–ту сходинку, збірна України як учасник того Євро отримала право зіграти матчі «плей–оф» відбору на ЧС–2013, оминаючи кваліфікаційний етап. У суперники нашим гандболісткам жереб послав сьому команду єврофоруму–2012 — збірну Німеччини. Напередодні відповідальних поєдинків «синьо–жовті» провели два спаринги з туркенями, завершивши їх упевненими перемогами. Проте очільникові нашої команди ті звитяги аж ніяк не гріли душу, оскільки через травми з обойми випала низка ключових гравців — Анастасія Підпалова, Анна Редька, Ольга Ващук та Наталя Туркало. «Ми ніколи не здаємося», — серйозність кадрових втрат перед візитом до Німеччини змушувала Ратнера піднімати бойовий дух своїх підопічних.

Добре, але не відмінно

Добре, але не відмінно

Минулого уїк–енду у Відні пройшов 29–й чемпіонат Європи з художньої гімнастики, де розігрували медалі в командному заліку та окремих дисциплінах. При цьо­му визначення найсильнішої грації в «абсолюті» не проводилося. Відтак перший номер української збірної Ганна Різатдінова, яка на старті сезону виграла два етапи Кубка світу, могла повністю сконцентруватися на командних змаганнях.

Паралельними курсами

Паралельними курсами

Виступ українських тенісистів на «Ролан Гарросі» остаточно завершився ще минулої п’ятниці, коли свій стартовий матч у парному розряді, не дограний напередодні через настання сутінок, програла Леся Цуренко. Їхній дует з іспанкою Марією–Тересою Тореро–Флор не встояв перед Крістіною Младенович/Галиною Воскобоєвою (Франція/Казахстан, 10) — 2:6, 5:7.

Всі статті рубрики