ЄС втрачає довіру

ЄС втрачає довіру

Економічно–фінансова криза в єврозоні серйозно підірвала довіру громадян до Європейського Союзу та спільної європейської валюти. Про це свідчать результати соціологічного опитування Дослідницького центру Pew, оприлюднені вчора в Брюсселі. Заголовок, який дали своєму прес–релізу організатори дослідження, промовистий: «Новий хворий у Європі — Європейський Союз».

Депресивне євро

Депресивне євро

Останні дані про стан економіки в країнах Європи невтішні: рецесія у зоні спільної євровалюти триває, повідомляє «Євроньюз» із посиланням на звіт «Євростату» за перший квартал цього року. Рецесією вважається стан, коли економіка скорочується два квартали поспіль. У єврозоні, до якої входять 17 країн, рецесія триває вже впродовж шести кварталів, тобто півтора року. За перші три місяці 2013–го європейська економіка загалом упала на 0,2%. Порівняно з відповідним періодом минулого року, падіння становить 1%. Для такої гігантської спільноти, як єврозона, це дуже багато.

На втіху Кадирову

На втіху Кадирову

Колишня гордість Франції, а тепер громадянин Росії Жерар Депардьє зніметься у двох фільмах у Чечні і заплатить податки від отриманих гонорарів за місцем прописки — у Мордовії, стверджує агенція «Франс пресс» із посиланням на міністра культури Мордовії Валерія Маресьєва. До слова, міністр також повідомив, що невдовзі в столиці республіки Саранську відкриється культурний центр імені Депардьє.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики