ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Раз на рік ми з друзями…

Раз на рік ми з друзями…

30 квітня — останній день подання декларацій про майновий стан та отримані громадянами доходи в минулому році. Цьогорічна система дещо відрізнялась від минулого року. Нова форма податкової декларації успішно пройшла випробування практикою й отримала позитивні оцінки експертів. Головна новація — це можливість подавати декларацію в електронному вигляді. Це суттєво допомогло уникнути черг та зекономити час.

Покращення відбулися не лише в податковій системі, а і в статках багатьох можновладців. Хоча є й ті, хто в 2012–му отримав менше прибутку, ніж у минулі роки. Але що стосується, наприклад, Президента Януковича, то він уже третій рік поспіль піднімає вгору — причому суттєво — планку свого майнового стану, вимірюючи приріст власного капіталу мільйонами гривень.

Глава держави вочевидь крокує не в ногу з простими українцями, за те принаймні свої прибутки за 2012 рік він «засвітив» одним із перших. А от більшість депутатів — на чолі з Головою ВР — узагалі ухиляються від публічного «вивертання кишень».

Всі статті рубрики