ЦИТАТИ ТИЖНЯ

26.04.2013

Віктор Янукович,
Президент України
— у розмові з пенсіонерами:

— Казок у житті не буває. Я завжди буду вам казати правду. Пенсія зростає настільки, наскільки дозволяє економіка. Головне, щоб ми не зменшували соціальні виплати так, як у деяких європейських країнах.

(«Газета.ua»)

 

Ігор Марков,
нардеп із фракції «Регіонів»
— про те, чому Партія регіонів ухиляється від інтеграції з Росією:

— Хочете, я вам скажу правду? Зараз одні за євроінтеграцію, інші — за пострадянську інтеграцію, але, повірте мені, ні одні, ні другі в цьому не зацікавлені. Принаймні ті, хто є фінансистами тих і інших. Тому що поки в Україні є нерозподілена власність, вони робитимуть усе, щоб сюди не прийшов чи то російський, чи то європейський капітал. Тут треба все спочатку роздерибанити, а потім тільки когось пустити, щоб подорожче продати.

(«Таймер»)

 

Степан Гавриш,
екс–віце–спікер і заступник секретаря РНБО
— про кадровий вибір нинішньої влади:

— Зверніть увагу на менеджерів, запрошуються на роботу: 23 роки — на керівництво філармонією, вчорашні гопники керують містами, міністри приходять керувати з дрібних фірм.

(«Цензор»)

 

Андрій Іллєнко,
нардеп від ВО «Свобода»
— про те, чому його фракція ініціює законопроект про криміналізацію абортів:

— Я скажу це дуже жорстко, але це так: якщо сьогодні не буде ця ситуація змінена, то через років 30 тут буде така кількість людей, які будуть сповідувати закони шаріату — і от тоді вони вже будуть заборонять аборти. Паралельно вводячи обов’язкове носіння паранджі. І весь лібералізм тоді теж закінчиться... Я натякаю на те, що в Києві через 30 років може бути, як в Парижі сьогодні, — 60% арабів, африканців і так далі.

(«Українська правда»)

 

Дмитро Корчинський,
лідер партії «Братство»
— про хабарництво в українському суспільстві:

— Є хороша корупція і є погана. Погана корупція — це коли чиновник вимагає у вас гроші за те, що він і так зобов’язаний робити за законом. А хороша корупція — це коли ви можете заплатити чиновникові за те, щоб він не зробив щось, що він зобов’язаний робити за законом. Якби в нас не було корупції, то ми б усі сиділи у в’язниці.

(From–ua.com)