Вальс пана Попова

Вальс пана Попова

У пік снігопадів Попов шукав спонсорів, щоб привезти Віденський філармонічний оркестр до Києва. Але трохи не допрацював, тож столичним платникам податків усе одно доведеться потрусити гаманцем. Є такий корисний сайт — «Вісник державних закупівель», завдяки якому днями громадськість довідалася, що комунальне підприємство КМДА «Агентство з обслуговування театральної і концертної діяльності» витратить ще 714 тисяч гривень на оренду Палацу «Україна», де 12 квітня відбудеться концерт, оформлення сцени, звуко– та світлоустаткування, замовлення рекламних роликів, які транслюватимуть на муніципальних майданчиках — у метрополітені та на нерейтинговому телеканалі «Київ».

Далекоглядні австрійці

Далекоглядні австрійці

Сучасне австрійське кіно, на відміну від багатьох інших кіноіндустрій Європи, має неабияку платформу досвіду, адже Австрія на початку ХХ ст. однією з перших розгледіла у сінематографі не просто чергову швидкоплинну забавку для робочого класу, як то фокуси, водевілі чи цирк. Далекоглядні австрійці вже у 1910 році заснували одну з перших у світі кіностудій і назвали її «Вінер Кунстфільм» (Wiener Kunstfilm).

Це «Наш Шевченко»

Це «Наш Шевченко»

Показати, якою зрозумілою, рідною та актуальною є для українців поезія Тараса Шевченка навіть через два століття, вирішили на черкаському телеканалі «ВІККА». Тут разом iз відомим режисером Сергієм Проскурнею започаткували телевізійний проект «Наш Шевченко». Щодня з екрана телевізора черкащани читають свої улюблені вірші з «Кобзаря».

Просто фантастично!

Просто фантастично!

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Завтра у виставковому центрі «Експоплаза», що на Нивках, відкриється фестиваль любителів фантастики «Єврокон–2013». Кияни та гості столиці матимуть змогу поспілкуватися та взяти автографи у популярних авторів–фантастів Марини і Сергія Дяченків, Генрі Лайона Олді, Андрія Валентинова, Ольги Громико, Андрія Дмитрука, Тимура Литовченка, Володимира Арєнєва, Яни Дубинянської, Вадима Панова та інших.

Всі статті рубрики