Підпалюй, Франсуа!

Підпалюй, Франсуа!

Цьогоріч стартовим феєрверком «Французької весни в Україні» буде шоу «Вогні» від компанії La Machine. Дійство почнеться о восьмій вечора 2 квітня у Ботанічному саду ім. Гришка. Організатори обіцяють прогулянку алеєю свічок, полум’яні інсталяції, і все це під музику і з гарячим вином.

Фелліні і зірковий зек

Фелліні і зірковий зек

Добірка найкращого за 2011—2012 роки італійського кіно, яке покажуть у Києві, складається з п’яти фільмів, серед яких невмирущий хіт Федеріко Фелліні «Солодке життя». Цей фільм минулоріч отримав нове життя за рахунок реставрації пошкодженої чорно–білої плівки.

«Коли актор зупиняється — котиться донизу»

«Коли актор зупиняється — котиться донизу»

За свої п’ятдесят актор Олексій Богданович устиг багато. Зіграв десятки ролей у театрі та кіно, отримав звання народного артиста України, став одним із наймолодших лауреатів Національної премії імені Шевченка... Завтра він прийматиме вітання з ювілеєм, який є всього лише «комою» на життєвому шляху, бо попереду — нові ролі, творчі відкриття і ...нові сумніви. «Сумнів дає можливість зростати, — вважає Богданович. — Не зупинятися на тому, що ти вже зробив. Можна було б лягти у гамаку і тішитися, що тебе люблять, цінують, «на тебе» ходять. Але як тільки ти розслабишся — кінець!»

Всі статті рубрики