Діагностика по–сучасному

Діагностика по–сучасному

На базі Черкаської обласної клінічної лікарні відкрито новий діагностично–консультативний центр. П’ятиповерховий корпус, загальна площа якого становить шість тисяч квадратних метрів, відбудували на згарищi кардіологічного відділення.

Вибухи під Новобогданівкою

Вибухи під Новобогданівкою

«На території колишніх артилерійських складів поблизу Новобогданівки розпочалися роботи з остаточного знешкодження залишків ви­бухонебезпечних предметів». Коли ж це було, силкуєтеся згадати ви: два чи три роки тому? Якби ж то: повідомлення прес–служби Запорізької облдержадміністрації подано 15 березня 2013–го під рубрикою «Новини». І це, на жаль, не помилка: знову на ліквідацію зібраних боєприпасів колишньої артбази №275 витрачають бюджетні кошти, яких, як відомо, так не вистачає у казні держави для підняття рівня життя зубожілого народу.

Ваше місце — на териконі?

Ваше місце — на териконі?

Мер «шахтарської столиці» Олександр Лук’янченко заявив, що на місці одного зі старих териконів, можливо, найближчим часом з’являться будинки за так званими доступними цінами. Адже в індустріальному центрі гостро стоїть проблема даху над головою для десятків тисяч його мешканців.

Всі статті рубрики