Обстеження «з коліс»

Обстеження «з коліс»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У районному центрі Васильків, що неподалік Києва, розпочав свої «мандри заради здоров’я» унікальний гінекологічний кабінет «на колесах». Це — спільний проект Національного інституту раку і Фонду Рiната Ахметова «Розвиток України» у рамках програми «Рак виліковний».

Міцне здоров’я — в моді

Міцне здоров’я — в моді

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В Україні стартує кампанія за здоровий спосіб життя, яка розгортатиметься у шести тематичних напрямах: екологія, вакцинація, здорове старіння, ідея раннього тестування на ВІЛ/СНІД, репродуктивне здоров’я та споживання фруктів і овочів. Понад дві тисячі плакатів зі слоганом «У твоєму житті є люди, заради яких варто жити!» розмістять в усіх містах України. Усі зображення кампанії, яка відбуватиметься під егідою ООН, розроблені у форматах сіті–лайтів та біл–бордів.

«Це справді перша кампанія в Україні, в якій беруть участь кілька агенцій ООН. Вони об’єднали зусилля, аби звернутися до українців і спонукати їх до здорового способу життя. Зокрема, ЮНІСЕФ занепокоєний тим, що тільки половина українських дітей пройшла планову вакцинацію. Це — великий ризик, який може призвести до смерті від інфекційних захворювань. Ми закликаємо батьків усвідомити це і зробити правильний вибір, оскільки імунізація — найбезпечніший спосіб захистити дитину від тяжких недуг», — зазначила виконуюча обов’язки координатора системи ООН в Україні, голова Дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні Юкіє Мокуо.

Телевізор вкорочує вік

Телевізор вкорочує вік

Австралійські вчені виявили зв’язок між часом, який люди витрачають на перегляд телепрограм, і тривалістю життя. Любителі полежати на дивані біля «блакитного екрана» ризикують померти раніше, ніж їхні активніші співвітчизники.

Всі статті рубрики