Падіння останнього «могіканина»

Падіння останнього «могіканина»

Думається, не про таке завершення єврокубкового сезону мріяли зманіжені перемогами вболівальники донецького «Шахтаря». Однак, як казав український політик, маємо те, що маємо. Позавчора в Дортмунді в матчі–відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів «гірники» зазнали болісного фіаско — 0:3 — і розпрощалися з надіями на перемогу в турнірі. І це при тому, що наставник донеччан Мірча Луческу всерйоз вірив у високі звершення. «Переможець нашої пари стане тріумфатором нинішнього розіграшу Суперліги», — заявляв румунський наставник напередодні дортмундського поєдинку.

А Повєткін нехай зачекає

А Повєткін нехай зачекає

Не секрет, що в боксерському світі братів Кличків недолюблюють. Одні надувають щоки, бо не можуть їх перемогти, інших обурює те, як українці підбирають собі опонентів для добровільного захисту чемпіонських поясів. Уже не раз із вуст критиків доводилося чути, що наступним суперником Віталія чи Володимира стане «мішок», перемогти якого Кличкам буде дуже просто. Чергова хвиля невдоволення прокотилася після того, як Володимир вирішив відтермінувати обов’язковий бій проти росіянина Олександра Повєткіна. Хоча, як зауважили деякі оглядачі навіть у Росії, цього протистояння не хоче жодна зі сторін, тому хлопці ніяк і не можуть домовитися.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Наталя Лупу: Іноді відчуваю в собі вовчицю

Наталя Лупу: Іноді відчуваю в собі вовчицю

Показавши найкращий час сезону на 800–метрівці, легкоатлетка з Буковини Наталя Лупу минулими вихідними виграла чемпіонат Європи під дахом, що проходив у шведському Гетеборзі. Фінішний спурт, який 25–річна спортсменка вважає своєю «фішкою», допоміг Лупу випередити кількох фавориток, у тому числі й переможницю попереднього єврофоруму британку Мідоуз.

Повернувшись на Батьківщину, весела й привітна новоспечена чемпіонка розповіла «Україні молодій» про наслідки скандальних перестановок у Федерації, тактичну боротьбу, яку зазвичай влаштовують опонентки на дистанції, «невагомі» шиповки та музей знаменитостей рідного села. А Наталка — землячка Ротару й Сандулеси.

Всі статті рубрики