Далі на варті — тільки контрактники

Далі на варті — тільки контрактники

У питанні щодо переходу Збройних сил України на контрактну основу нарешті намітилося прояснення. Відтоді, як ще у жовтні 2012 року Президент Віктор Янукович заявив, що саме 2013 рік стане останнім роком строкового призову, керманичі Міноборони (попередній — Дмитро Саламатін, та нинішній — Павло Лебедєв) воліли повторювати обіцянку Верховного Головнокомандувача, практично не додаючи конкретики. Тим більше що навіть Прем’єр–міністр Микола Азаров на власній сторінці у соцмережах обіцяв, що «Україна матиме професійну армію вже невдовзі».

Вiрус в очiкуваннi

Вiрус в очiкуваннi

Українців атакують два основнi типи недуги: вiрус типу H1N1, класу А (Калiфорнiя) та грип класу В. Найбільш вразливими є діти до 14 років. За кількістю випадків захворювання — попереду міста–мільйонники: в десяти найбільших населених пунктах держави офіційно зареєстровано 62,5 тисячі хворих. Лідер серед вірусів — грип пандемічного характеру H1N1.

Тлусті гаманці схудли

Тлусті гаманці схудли

Ще одна новина про Андрія Веревського. Відучора вже екс–депутат від Партії регіонів увійшов до списку найбагатших людей планети. Згідно з оприлюдненими вчора списками, що їх укладає щороку журнал «Форбс», Веревський зі своїм мільярдним статком зайняв 1342–гу позицію у рейтингу товстосумів. Співвласник зернового холдингу «Кернел Трейд» став десятим українцем у «форбсівському» реєстрі.

Підпільна пошта України

Підпільна пошта України

Учора, у день смерті головкома УПА Романа Шухевича, у Києві, в Центрі національного відродження, відкрилася виставка поштових марок, присвячених діяльності Української повстанської армії. В тому числі представлено експозицію унікальних марок, виданих Підпільною поштою України у 1940—50–х роках у радянській Україні та після 1949 року закордонними частинами ОУН.

Обіцяє не дожити

Обіцяє не дожити

Андрія Слюсарчука, більш відомого як «Доктор «Пі», до Львова привезли вчора вночі. Як розповів Мирослав Демків, провідний спеціаліст з питань зв’язків iз громадськістю управління Державної пенітенціарної служби у Львівській області, підозрюваного доправили етапом близько 3–ї години. А вже вчора забрали на судове засідання до Сихівського районного суду.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

І кожна копійка — мов на долоні

І кожна копійка — мов на долоні

Український центробанк готує для своїх громадян чергове обмеження. Йдеться про поступовий перехід від «живих» грошей до безготівкових рахунків. Як відомо, ініціатива банкірів «присадити» українців на кредитні картки особливим успіхом не увінчалася. На відміну від американців чи європейців, які звиклися із банківським пластиком, наші люди надають перевагу хрустким купюрам у гаманці. Чи під подушкою. Ну а події кризового 2009 року показали, що не такі вони вже й не праві...

Всі статті рубрики