Брюссель дав, Брюссель і забрав

Брюссель дав, Брюссель і забрав

Засади фінансового співіснування 27 держав Євросоюзу такі, що кожна з них сплачує членський внесок у спільну скарбницю. А потім Брюссель, у залежності від нагальних потреб кожної країни, виділяє кошти з цього «спільного казана» за цільовим призначенням. Єврокомісія щороку ретельно перевіряє, чи держави ЄС «правильно» витрачають гроші відповідно до призначення і євросоюзних правил.

Жертва з примусу

Жертва з примусу

Один із найвищих достойників Болгарської православної церкви, митрополит Пловдивський Ніколай, подарував свій наручний годинник марки «Ролекс» церкві святої великомучениці Марини у Пловдиві. Храм не мав коштів, щоб сплатити заборгованість за електроенергію за січень. Якби до 26 лютого борг на суму 2940 левів (1500 євро) не було погашено, енергопостачальна компанія опечатала б церкву.

Де подівся Крихітка Єнот?

Де подівся Крихітка Єнот?

Дорогий Кррр, у своєму останньо­му листі ти просив мене ділитися свіжими враженнями. Хоча те, про що я хотіла би тобі розповісти, не так «свіже», як «настояне» — мене не перестають дивувати їхні посмішки і запитання типу «Як справи?». Гадаю, щось подібне відчували наші радянські люди, коли потрапляли у закордонний супермаркет: різноманіття й різнокаліберність товарів у яскравих обгортках їх просто засліплювали. Мене ж засліплюють ці американські посмішки (опис асортименту їхніх супермаркетів відкладаю до наступного разу). У обох випадках — культурний шок!

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики