У вухо — по–американськи

У вухо — по–американськи

Всесвітньо відомий професор медичного факультету університету Джорджтаун (штат Вашингтон) Ричард Вагнер удруге відвідав Івано–Франківщину. Рік тому заокеанський хірург–новатор провів майстер–клас для місцевих отоларингологів, власноруч прооперувавши кількох прикарпатських пацієнтів з особливо ускладненими вадами слуху.

Протез для черепа

Протез для черепа

...Студентку одного із запорізьких вишів біда спіткала в той момент, коли вона просто стояла на зупинці громадського транспорту. Аж раптом у групу потенційних пасажирів влетів джип одного з мажорів — водій, між іншим, донині не покараний. А згадана вище вісімнадцятирічна студентка потрапила не в салон тролейбуса, а до карети швидкої допомоги Центру екстремальної медицини.

«Мобілка» при надії

«Мобілка» при надії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У жінки, яка носить під серцем дитину, повсякчас виникає безліч запитань. Як зараз виглядає маля, яке росте під серцем, що в цей час відбувається з організмом самої майбутньої матері, які аналізи треба здати і коли слід відвідати кабінет УЗД? Отримати відповіді на ці запитання можна від лікаря або пошукати на сайтах чи в спеціальній літературі. Але до жіночої консультації щодня не набігаєшся (особливо, якщо живеш у віддаленому селі), доступ до інтернету теж є не завжди, а в книжках знайти інформацію не завжди можна швидко. Втім такий довідник для майбутніх батьків відтепер можна мати в телефоні. Мобільний додаток для вагітних «Моя зірочка», створений на замов­лення національного оператора мобільного зв’язку, з минулого тижня можна безкоштовно завантажити у свій смартфон. У розробці цієї програми брали участь провідні акушери та гінекологи України.

Всі статті рубрики