Проповідь на лаві підсудних

Проповідь на лаві підсудних

У Дніпровському районному суді столиці продовжили розгляд справи скандально відомого пастора церкви «Посольство Боже» Сандея Аделаджi. Йому та іншим фігурантам справи пред’явлено обвинувачення за трьома статтями Кримінального кодексу: створення злочинної організації, шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах, підробка документів.

«Павутина» у хаті–читальні

«Павутина» у хаті–читальні

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

До кінця 2013 року ще в 157 українських бібліотеках з’являться центри вільного доступу до інтернету та навчання комп’ютерній грамотності. Ініціатором такого впровадження технічного прогресу в занедбані державою «вогнища просвіти» є програма «Бібліоміст», яка діє з 2009–го за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні, Молдові та Білорусі. За цей час близько 1600 бібліотек України було оснащено комп’ютерною технікою та підключено до інтернету, в тому числі й у сільських місцевостях.

Джон вiльний

Джон вiльний

Піщана акула Великий Джон з акваріума в ТРЦ «Океан Плаза», за долю якої пiвтора мiсяця боролися українськi екологи, нарештi вирушила в бiльш комфортне для проживання мiсце. Акула днями прибула до океанаріума в німецькому місті Штральзунд. Про це на своїй сторінці у «Фейсбуці» повідомило керівництво київського торговельно–розважального центру. Позаяк самець піщаної акули прибув на нову батькiвщину в день закоханих, німці перейменували його на Валентина.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Чорні ящики» ще мовчать

«Чорні ящики» ще мовчать

Минув тиждень після аварії літака Ан–24 у Донецьку, в якiй загинули п’ятеро пасажирiв. Конкретні висновки і причини аварії спеціалісти оприлюднять найближчими днями, адже ще триває розшифровка «чорних ящикiв». А поки ведеться слідство, кожна зі сторін доводить власну правоту.

Підпал чи просто недбальство?

Підпал чи просто недбальство?

Експертна комісія на чолі з незалежним фахівцем, доктором технічних наук фізики горіння вибухів і технологій вибухових речовин Володимиром Захматовим, визначила, що причиною недав­ньої пожежі в Гостинному дворі стали кілька факторів. Це і незаконна сауна, встановлена на горищі. Це також і кімната, завалена старою фотоплівкою та фотопапером, що вiдіграла роль пороху, який підсилив горіння.

Дешевше — зупинитись

Дешевше — зупинитись

Загалом уряд пропонує виключити зі сфери державного цінового регулювання низку продуктів — яловичину, свинину без кістки, філе курки та будь–яке м’ясо іншої птиці, ковбасні вироби найвищого ґатунку, соняшникову олію, курячі яйця тощо.

«Рекетири» вiд Тараса

«Рекетири» вiд Тараса

Чиновники Черкаської обласної ради та облдержадміністрації спустили сільрадам циркуляр, яким пропонується «зарезервувати в місцевих бюджетах на 2013 рік кошти для підготовки інфраструктурних об’єктів до відзначення 200–річчя з дня народження Т. Г. Шевченка та 60–річчя утворення Черкаської області в розмірі 30% затвердженого обсягу місцевих бюджетів розвитку». Обласна влада задля «гідного відзначення цих дат формує перелік пріоритетних об’єктів, фінансування яких пропонується за рахунок державного і місцевих бюджетів». І для цього потрiбнi кошти.

Всі статті рубрики