Кримінал розгулявся?

Кримінал розгулявся?

Народний депутат, екс–заступник голови МВС Геннадій Москаль заявляє, що від початку 2013 року зафіксовано такий рівень злочинності, якого не фіксували за всі роки незалежності України! Опозиційний нардеп посилається на довідку Генпрокуратури, котра забезпечує ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань i згідно з якою впродовж січня цього року зареєстровано 148 тисяч 44 кримінальнi правопорушення (майже 40 тис. iз них уже закриті).

Нас зігріє ЄБРР

Нас зігріє ЄБРР

Ще наприкінці минулого року Тернопільська міська рада виграла грант Європейського банку реконструкції та розвитку, спрямований на реконструкцію теплопостачання та вдосконалення роботи житлово–комунального господарства.

«Недодепутати»

«Недодепутати»

До порядку денного вчорашнього засідання Центральної виборчої комісії (на час верстки номера його результати ще не були відомі) було винесено аж два питання стосовно роботи Тернопільської обласної ради. Про недієздатність Тернопільської територіальної виборчої комісії, яка чомусь довгий час не спроможна забезпечити кворум для вирішення елементарного питання. Та про визнання повноважень 14 тернопільських депутатів від ВО «Свобода», які набули цього статусу замість вибулих ще в жовтні 2010–го, та досі (!) не зареєстровані тією самою ТВК.

Столиця отримає по шапцi

Столиця отримає по шапцi

Із 8 по 17 лютого кияни та гості столиці вперше матимуть змогу побачити виставку з гігантських в’язаних речей. Арт–проект «Теплий Київ» представить досить неординарний для українців вид мистецтва під назвою ярнбомбінг — це в’язане графіті на вулицях міста.

Суцiльний плюс

Суцiльний плюс

До кінця тижня в Україні триватиме незвичне для лютого тепло. Так, у Києві та області синоптики прогнозують до 8 градусів тепла вдень та близько 2 градусів тепла вночі. «Плюсова» температура збережеться в центральних та східних областях (4–6 тепла вдень та 0–2 зі знаком «плюс» уночі).

Кримські бджоли вже гудуть

Кримські бджоли вже гудуть

У Криму вже тиждень температура не опускається нижче 10 градусів тепла. Через це на півострові фактично розпочалася весна: зацвіли первоцвіти та прокинулися бджоли. Згідно з прогнозами синоптиків, найближчі 5 днів погода залишиться такою ж теплою.

П’яницям зась на борт літака

П’яницям зась на борт літака

Людей, які напиваються на борту літака та поводяться неадекватно, українські перевізники хочуть включити у так звані «чорні списки». «В такі списки можна потрапити з першого разу, а можна і з кількох спроб, — розповіли газеті «Сегодня» в «Аеросвіті». — Наприклад, якщо дебошира вдалося заспокоїти на борту, йому просто зроблять попередження. Але в майбутньому, якщо він знову діятиме неадекватно, йому відмовлять у перевезенні». Також авіаперевізники збираються обмінюватися списками потенційних порушникiв порядку чи, як мінімум, викладати у соцмережах прізвища, фото та опис компрометуючих дій пасажирів, які поводилися неадекватно.

Усiм спати!

Усiм спати!

Проект рішення про запровадження в місті комендантської години підтримали депутати Черкаської міської ради. Тож у зимовий період (з 1 листопада по 31 березня) неповнолітні не повинні перебувати на вулиці без супроводу дорослих iз 22–ї до 5–ї години ранку, а в літній (iз 1 квітня по 31 жовтня) відповідно з 23–ї години і до 5–ї ранку.

Київраду взято!

Київраду взято!

Як повідомляє прес–служба партії УДАР, на вчорашнє засідання Київради, де мали розглядати столичний бюджет на поточний рік, їхніх депутатів не пустили також. Охорона не пустила журналістів та громадських активістів без жодних пояснень. У сесійній залі переважно знаходилися депутати від провладної більшості.

Всі статті рубрики