Один у полі не воїн

Один у полі не воїн

Мабуть, багато хто з вітчизняних шанувальників тенісу після повернення Олександра Долгополова до збірної, потираючи руки, промовляв: «Тепер точно зможемо пробитися до Світової групи Кубка Девіса». Власне стартовим майданчиком для стрибка в «еліту» національних чоловічих збірних у 2013 році був матч зі збірною Словаччини — в рамках першого раунду в першій групі Євро–африканської зони. Здавалося, що за підтримки 23–ї ракетки світу, Олександра Долгополова, «синьо–жовті» легко подолають словацьку команду, яка прибула до Кременчука без свого лідера Мартіна Кліжана.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Максимум, а не три чверті

Максимум, а не три чверті

Найкраще, без будь–яких слів, про роботу тренера засвiдчать спортивні результати його команди. Проте акули пера та мікрофона мали принципове бажання зустрітися з новим головним тренером національної збірної Михайлом Фоменком іще до перших матчів «синьо–жовтих» під його керівництвом. Відтак із кінця грудня, коли виконком ФФУ призначив Михайла Івановича очільником збірної України, журналісти вимагали від Анатолія Конькова зустрічі з тренером, яка, зрештою, відбулася минулої п’ятниці в Будинку футболу.

Дагестанці вразили Ахметова

Дагестанці вразили Ахметова

Головний трансфер українського міжсезоння та найдорожчий перехід футболіста з українського клубу в іноземний за всі часи — бразилець Вілліан Боржес да Сильва змінив «Шахтар» на махачкалинський «Анжі». Сума угоди становила 35 млн. євро (47,68 млн. доларів). Для порівняння: у 1999 році Андрій Шевченко перейшов із «Динамо» до «Мілана» за 27,5 млн. доларів.

Всі статті рубрики