Брати дорого — сидіти дешево!

Брати дорого — сидіти дешево!

Сто доларів за місяць позбавлення волі — так недорого обійшовся колишньому­ службовцю його хабар. Утім попрацювати для цього довелося немало. Бо ж тепер уже колишній начальник Сумської регіональної філії «Центру державного земельного кадастру» кілька тижнів домагався цього «заробітку».

Помста по–чорному

Помста по–чорному

Міжнародний любовний трикутник, дві сторони якого представляли нігерійські студенти, а третю — мешканка Івано–Франківська, зрештою, завів посланців Чорного континенту в кримінальний тупик. До івано–франківських правоохоронців звернувся громадянин Нігерії, студент одного з прикарпатських вишів, із заявою про те, що в нього хтось украв цінні речі та чималу суму валюти. З квартири, яку він наймав, зникли ігрова приставка Sony Play Station, два ноутбуки, два наручних годинники, зокрема престижний Royal London, і 9 тисяч 700 доларів США.

З шаблею на ТРК

З шаблею на ТРК

Уночі 26–річний молодик саморобною шаблею розбив дверне скло обласної телерадіокомпанії і спробував проникнути всередину приміщення. Співробітник Державної служби охорони встиг затиснути його між подвійними вхідними дверима й викликав підмогу.

Породила і... «забула»

Породила і... «забула»

Оказія сталася серед білого дня в райцентрі Богородчани. Вагітна мешканка одного з тутешніх сіл, за її версією, їхала в райсоцзабез, аби переоформити виплату допомоги на утримання свого дворічного сина. Раптово на вулиці в неї почалися перейми. Народивши в такому несподіваному місці другу дитину, 20–річна жінка звернулася до продавщиць найближчої крамниці, щоб викликали «швидку допомогу», позаяк почувається дуже зле. При цьому «забудькувата» матір не повідомила медиків, що залишила на східцях підвалу житлового будинку новонароджену дитину, затуливши рот немовляти згортком паперу, аби не було чути крику.

Пляшку на немовля

Пляшку на немовля

Перехожий конотопець був дещо шокований, коли побачив на пішохідній доріжці біля каналізаційного люку переносну люльку з немовлям. Чоловік терміново викликав «швидку» та повідомив правоохоронців. «Дитинка поступила до нас о 16.30 у задовільному стані, без переохолодження, — розповідає завідувач дитячим відділенням Конотопської центральної районної лікарні Валентина Кравченко. — Ми її оглянули та зробили відповідні аналізи».

Всі статті рубрики