Новi чудовиська на Пейзажній алеї

Новi чудовиська на Пейзажній алеї

Учора на Пейзажній алеї, одному з улюблених мiсць вiдпочинку киян, відкрили перший навчальний дитячий майданчик «Два світи». Поруч iз відомими усмiхненими синіми котами та персонажами з «Аліси в Країні чудес» і «Маленького принца» у дворику на Княжих Валах з’явилися «чудовиська», які мають символізувати непривабливість тіньової економіки.

На порятунок білявок

На порятунок білявок

22–річний помічник дільничного інспектора Олевського райвідділку міліції Дмитро Сівковський саме повертався на робоче місце, коли почув крик про допомогу. Не зволікаючи, хлопець побіг на дитячі голоси, які лунали з вікна другого поверху будинку.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смерть на Гембі

Смерть на Гембі

Кілька днів рятувальники разом iз місцевими мешканцями шукали двох туристів, які ще напередодні вихідних пішли в гори поблизу села Пилипець Міжгірського району Закарпаття й не повернулися.

На захист «партизанів»

На захист «партизанів»

Минулої п’ятниці активісти ВО «Свобода» разом із небайдужими киянами провели пікетування центрального офісу компанії Ріната Ахметова ДТЕК. Цій компанії, зокрема, належить шахта «Червоний партизан» на Луганщині, де гірники страйкують проти хвилі звільнень та зменшення зарплат.

Дорога Гориня

Дорога Гориня

Михайло Горинь відійшов у вічність на 83–му році. Здавалося б, роки взяли своє. Утім до останніх днів, пропри тяжку хворобу, зберіг гаряче юначе серце і ясність думки. Можливо, тому, що мав мрію, на шляху до якої йому випало долати гори перешкод.

Всі статті рубрики