Червоне і чорне

Червоне і чорне

Націоналістична смолоскипна хода з нагоди чергової річниці від дня народження провідника ОУН відбулася в Полтаві вже вдруге. Близько двохсот чоловіків, переважно молодих, зі смолоскипами, синьо–жовтими, червоно–чорними і позначеними партійною символікою «Свободи» прапорами пройшли центром міста до пам’ятника українським загиблим козакам.

Захищатимуть тільки контрактники

Захищатимуть тільки контрактники

Про кардинальні зміни у вітчизняному війську самі військові дізнаються, як правило, з нагоди того чи іншого свята. Лише місяць тому, відзначаючи 7 грудня 2012 року День Збройних сил України, солдати і офіцери дізналися від Президента Віктора Януковича, що у наступному році чисельність армії і флоту скоротиться.

Троянди для Снігової королеви

Троянди для Снігової королеви

Учора на Співочому полі з піснями–танцями відкрили виставку під загадковою назвою «Квіти Снігової королеви». В Україні вже відбувалися виставки крижаних та снігових скульптур, але виставка букетів у кризі відбувається вперше.

І справді швидка!

І справді швидка!

З 1 січня набула чинності постанова Кабінету Міністрів, що регламентує час прибуття за викликом бригади швидкої допомоги, нагадує державна інформагенція «Укрінформ». Так, у містах «швидка» має прибути за екстреним викликом через 10 хвилин, а в сільській місцевості — за 20 хвилин.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Міліція каже: гуляємо спокійно

Міліція каже: гуляємо спокійно

Окрім двох драматичних наїздів на юрбу біля ялинки в Івано–Франківську та Алчевську, міліція новорічних НП не зафіксувала. «Новорічна ніч минула без серйозних інцидентів», — прозвітували в Управлінні зв’язків з громадськістю МВС.

Новорічна помста

Новорічна помста

За давньою традицією, у ніч із 31 грудня на 1 січня тисячі іванофранківців збираються біля головної ялинки міста, встановленої на Вічевому майдані, аби разом із друзями та рідними вітати народження нового року. І вперше це масове гуляння завершилося масовими травмами.

Гори-гори ясно!..

Гори-гори ясно!..

Цьогоріч головним організатором факельної ходи 1 січня, до дня народження провідника ОУН Степана Бандери, стали фаворити парламентських виборів — партія «Свобода». «Свіжі» і бадьорі «свободівці» змогли організувати ходу зі смолоскипами ледь не в кожному обласному центрі України.

Всі статті рубрики