Холодна золота лихоманка

Холодна золота лихоманка

Після того як навколо НСК «Олімпійський» «зачистили» під «зону гостинності УЄФА» прилеглу територію з ковзанкою «Крижинка», все льодове життя столиці перекочувало на новозбудовану арену по вулиці Шалетт у Дніпровському районі. Уже другий рік поспіль тут збираються найсильніші фігуристи України, виборюючи звання національних чемпіонів та — заодно — путівки на континентальну і світову першості.

«Організація хороша. Добре музичне забезпечення, чудова акустика. Проте зал дуже холодний. Через це фігуристи мають масу незручностей, адже в одних сценічні костюми з коротким рукавом, у інших — із сіточкою. Щоправда, минулої зими було ще холодніше», — розповідає «УМ» головний тренер збірної Марина Амірханова про особливості змагань на новій льодовій арені.

Будівельники чекають старту

Будівельники чекають старту

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На фундаменті, що будувала Україна під футбольний чемпіонат Європи–2012, національна Федерація баскетболу рік тому доволі легко виграла право на проведення чоловічого Євробаскету–2015. Щоправда, як і у випадку з футбольним турніром, перемога в баскетбольному конкурсі принесла країні чергові організаційні турботи. Цього разу основним клопотом для оргкомітету, який, до речі, очолить головний розпорядник футбольного Євро–2012 Маркіян Лубківський, знову стануть спортивні арени. Згідно із заявкою, Україна у шести приймаючих містах — Донецьку, Одесі, Львові, Івано–Франківську, Дніпропетровську та Києві — повинна звести новенькі багатофункціональні палаци спорту.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Михайло Цап: Для прогресу потрібні час і порозуміння

Михайло Цап: Для прогресу потрібні час і порозуміння

Київський «Спартак», який у союзні часи гримів на весь світ, в еру незалежності поступово здавав свої позиції в українському жіночому гандболі. Згодом його місце на вітчизняному олімпі зайняв запорізький «Мотор», який поступово дістався й європейських вершин, вигравши Кубок кубків. Однак занепад ручного м’яча в Україні загалом позначився й на провідному жіночому клубі. «Рівень суперників був настільки низьким, що дівчатам було нецікаво, тісно в українському чемпіонаті. А утримання такого клубу для його президента В’ячеслава Богуслаєва стало дуже дорогим задоволенням», — свідчить віце–президент ФГУ Олександр Шипенко. Тож жіночий клуб розформували. Але гендиректор заводу «Мотор–Січ» Богуслаєв не зміг довго жити без гандболу й вирішив відродити клуб, щоправда, зробивши ставку вже на чоловіків.

Всі статті рубрики