Не поділили, розійшлися на перекур

Не поділили, розійшлися на перекур

Учора у Верховній Раді відзначали ювілей. «500 днів ув’язнення лідера української опозиції Юлії Тимошенко» — плакат такого змісту вивісили в сесійній залі депутати від ВО «Батьківщина», причому два нулі було зображено у формі кайданів.

Сам парламент, пропрацювавши лише годину, взяв перерву на тиждень — до 25 грудня. У Раді, що вже обрала Голову й затвердила свого Прем’єра, зайшли у глухий кут переговори щодо розподілу парламентських комітетів. Опозиція й більшість не можуть домовитись про принципи поділу керівних посад.

Нехай Москва зачекає

Нехай Москва зачекає

Учора темою дня мав стати візит Президента Віктора Януковича до Москви та переговори з приводу ймовірного приєднання України до Митного союзу. Однак за чверть одинадцята стало відомо, що поїздку відкладено.

Комуністам — «дірку» від Бублика

Комуністам — «дірку» від Бублика

Народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Бублик — мажоритарник, обраний до ВР на Полтавщині, — підготував подання до Конституційного Суду стосовно легітимності парламентської фракції КПУ. Як повідомив Бублик на прес­конференції, тристорінковий текст цього документа найближчим часом узгодять у їхній фракції та залучать до підписання колег із «Батьківщини» й «УДАРу». Пан Юрій не сумнівається, що під «антикомуністичним» поданням вдасться зібрати 45 депутатських підписів, необхідних для такого подання до КС.

Всі статті рубрики