О, Вітчизно моя корупційна!..

О, Вітчизно моя корупційна!..

144–те місце із 176 країн, охоплених дослідженням щодо індексу сприйняття корупції, посіла цьогоріч Україна. Дослідження проводила організація Transparency International. Група міжнародних експертів визначала рівень корумпованості країни за складною системою, в якій аналізувалося безліч факторів, відтак кожна країна набирала певну кількість балів: що більше — тим краще.

Уже не голова. Ще не підсудний

Уже не голова. Ще не підсудний

Олега Токаря, котрий увечері 30 листопада спровокував масштабну ДТП у Днiпропетровську, внаслідок чого загинув чоловік, звільнено з посади голови Зачепилівської районної ради Харківської області. Рішення про дострокове припинення його повноважень ухвалила 4 грудня позачергова сесія райради.

Паркани — геть!

Паркани — геть!

Не минуло й доби після дорожньо–транспортної пригоди за участю Анатолія Кінаха, як учора паркан протаранило авто ще одного депутата ВР Анатолія Матвієнка. Аварія сталася в центрі Києва, біля Верховної Ради.

Атака на «Криївку»

Атака на «Криївку»

Добре знану серед львів’ян і туристів мережу ресторанів «!Fest», куди входять відомі на всю Україну «Криївка», «Гасова лямпа», «Жидівська кнайпа», «Львівська копальня кави», «Лівий берег» та багато інших, наче хтось зурочив.

Загублені в стихії

Загублені в стихії

Пошук зниклих безвiсти морякiв затонулого суховантажу «Волго Балт 199» поновили учора вранці біля берегів Туреччини. За кілька миль від узбережжя було виявлено два тіла — українського моряка та турецького рятувальника.

«Пика» з шостого Г

«Пика» з шостого Г

Про інцидент, який стався у Сімферопольській школі­гімназії №11 минулого тижня, розповів днями кримсько­татарський телеканал АТR. Виявляється, школярі, і серед них шестикласник Ридван Месуветов, ще до того, як пролунав шкільний дзвоник, намагалися прорватися у зачинений кабінет.

Святкуйте і вивертайте кишені!

Святкуйте і вивертайте кишені!

Сьогодні Збройні сили України відзначають свою 21–шу річницю. Як і кожного року, за участі керівництва Міноборони та Генштабу ЗСУ відбудуться урочистості, церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата, Божественна літургія та вручення державних нагород у Будинку офіцерів на столичному Печерську.

Генічеськ без голови

Генічеськ без голови

Мерiю Генічеська окупувала міліція: мітингувальників розігнали по домівках. А «регіонали» щосили готуються до перевиборів міського голови. Нагадаємо, більшість у міській раді Генічеська, яка представляє Партiю регіонiв, проголосувала за зняття з посади невгодного мера — Олександр Пінаєв виявився єдиним на Херсонщині, хто не побажав співпрацювати з Партією регіонів.

Всі статті рубрики