Луценка теж переведуть до лiкарнi?

Луценка теж переведуть до лiкарнi?

Екс–глава МВС Юрій Луценко вимагає забезпечити йому госпіталізацію та довгострокове лікування відповідно до наявних хвороб у Чернігівській обласній лікарні або Київській лікарні швидкої допомоги. За словами його дружини Ірини Луценко, «ні омбудсману, ні заступнику прокурора області керівництво Менської колонії не надало жодних підтверджуючих документів» про отримання її чоловіком медикаментів, рекомендованих йому лікарями МОЗ під час останнього обстеження місяць тому.

Проплачений негатив

Проплачений негатив

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Екс–Прем’єр Юлія Тимошенко, арешт і засудження якої до семи років позбавлення волі досi обговорюють у Європі, створювала власний імідж завдяки проплаченим послугам західних журналістів. Таку інформацію розповсюдило німецьке видання Berliner Tageszeitung, опублікувавши матеріал, присвячений скандалу довкола наймання британських піарників для роботи на ВО «Батькiвщина». Причому сполучною ланкою між партією та іноземцями, послуги яких протизаконно проплачували через офшорні компанії, виступив найближчий соратник Тимошенко Григорій Немиря.

«Шістка» з обманом

«Шістка» з обманом

Сьогодні — останнє пленарне засідання Верховної Ради VI скликання. «Дембельський акорд» передбачає не лише фотографування й фуршети, а й розгляд кількох важливих законопроектів, зокрема про 15–відсотковий податок на продаж валюти, про обрання та звільнення суддів та ін.

Не будемо вдаватися до зайвих реверансів — ця Рада не заслуговує на жодну поблажливість. Скажемо прямо: VI скликання стало найгіршим в історії українського парламентаризму. Власне, депутати, що відходять у минуле, обома руками доклалися до його — парламентаризму — знищення. У Раді–6 було найбільше бійок, і вони були найбрутальнішими та найкривавішими. За різними підрахунками, в цій Раді перейшли до інших фракцій чи іншої більшості від 80 до 100 депутатів, якщо брати до уваги волевиявлення виборців 30 вересня 2007 року. Власне, саме Рада–6 додала в політичний лексикон термін «тушка», і вартість цих «тушок» сягала $1,5–2 млн. «поштучно». А ще ж на певні голосування купували цілі фракції оптом. Ця Рада благословила здачу величезного шматка української території Росії принаймні до 2042 року (а де флот — там і пропагандистський вплив на всю країну). Саме цей парламент оточив себе потужними залізними парканами, аби убезпечитися від гніву вуличних маніфестацій, та поновлював ці огорожі після руйнувань. Парламент, що починав із «помаранчевої» більшості, відповідно до сьогочасної кон’юнктури змінив двох спікерів, двох прем’єрів і закінчив як ганебний заповідник застою, де в «регіоналів» марно випитувати, як вони голосуватимуть через тиждень або навіть через годину — адже це вирішують не вони, а стратеги й тактики на вулиці Банковій, тоді як нардепи–«більшовики» «на чергуванні» лише тиснуть кнопки «за себе й за того хлопця», втілюючи в життя помахи руки Михайла Чечетова. Рада–6 стала справжньою «шісткою» в руках виконавчої влади.

Давайте–но на прощання оглянемо етапи її «великої дороги».

Найбільші побоїща

Найбільші побоїща

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

27 квітня 2010 року, всупереч рекомендаціям профільних комітетів, «регіональна» коаліція зібралася ратифікувати так звані харківські угоди, підписані Віктором Януковичем та президентом Росії Дмитром Медведєвим. Згідно з цим документом, термін перебування Чорноморського флоту РФ у Севастополі продовжено з 2017 до 2042 року з автоматичною пролонгацією на 5 років в обмін на здешевлення для України російського газу (якого чекають і досі).

«Дазвольтє відкланятіся»

«Дазвольтє відкланятіся»

Учора Президент Янукович підписав указ про відставку Прем’єра Миколи Азарова, що потягнуло за собою відставку всього Кабінету Міністрів. Водночас урядовці лишаються виконувати обов’язки до призначення нового КМ.

12.12.12 — не початок, а кінець?

12.12.12 — не початок, а кінець?

Українські астрологи застерігають відкривати перше засідання нової Верховної Ради, як наразі заплановано, — 12 грудня ХІІ місяця 2012 року о 10–й годині. На цей «день народження» VII скликання зірки заклали певну програму розвитку і вдачі нового парламенту. Але, кажуть, 12.12.12 несе послання завершення, а не початку нового циклу.

Всі статті рубрики