Донбас теж не змирився!

Донбас теж не змирився!

Як з’ясувалося, Донеччина не залишилася «тихим болотом» і не змирилася з уседозволеністю Партії регіонів на цих виборах. Учора про масштабні фальсифікації заявили альтернативні кандидати по округу №52 (міста Дзержинськ, Дебальцеве, Калінінський район міста Горлівки), які провели в Києві прес–конференцію в агентстві УНІАН.

ЦВК їм не указ

ЦВК їм не указ

Проблемний округ №223, що в Шевченківському районі столиці, лишається єдиним у країні, де на момент ухвалення рішення про нові перевибори не було опрацьовано всі протоколи дільничних комісій.

Київ — за схемою Засухи?

Київ — за схемою Засухи?

Сайт ЦВК вчора показував, що 100% протоколів із дільничних комісій було не підраховано лише на одному окрузі — «легендарному» 223–му, що у Шевченківському районі Києва. Однак це зовсім не означає, що і в інших «гарячих» округах боротьба припинилася.

Здобуття знань через емоційні переживання

Здобуття знань через емоційні переживання

Одне з найбільш виснажених людиною, забруднене, насичене сірководнем — на жаль, саме так нині можна охарактеризувати улюблене для всіх місце відпочинку — Чорне море. Невже смарагдові виблиски, що відтворюються у прозорій воді, та дельфіни залишаться лише на картинах мариністів?

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Переобрати не можна підрахувати

Переобрати не можна підрахувати

Січень, лютий, березень — приблизну дату перевиборів у п’яти проблемних округах Київщини (№94), Миколаївщини (№132), Черкащини (№194 і №197) та столиці (№223) у вітчизняному політикумі називають різну. Мало того, Центрвиборчком і Верховна Рада не можуть визначитися, хто саме має призначити нові вибори.

Налетіли, розкидали людей...

Налетіли, розкидали людей...

Учора вранці опозиція поширила повідомлення, що в Каневі команда Богдана Губського разом із «беркутівцями» викрала протоколи і печатку з окружної виборчої комісії №197. «Близько п’ятої години ранку в будівлю окружкому увірвалися працівники спецпідрозділу «Беркут», а голова комісії Максим Онищенко незаконно відкрив сейф, у якому зберігалася документація.

Всі статті рубрики