Мирний «штурм» Саланга

Мирний «штурм» Саланга

Днями повноважні представники публічного акціонерного товариства «АвтоКрАЗ» та Організації Об’єднаних Націй підписали договір, згідно з яким ООН купить одразу вісім виготовлених у Кременчуці вантажівок.

Бульба–вбивця

Бульба–вбивця

Сумно закінчилася вечеря для сім’ї, в якій виховували трьох дітей. У день народження чоловіка 42–річна господиня приготувала відварну картоплю, смажену качку з яблуками і торт. Одразу ж після трапези всім членам сім’ї стало погано.

І спас Всевишнiй у Іспасi

І спас Всевишнiй у Іспасi

6 листопада близько шостої вечора в селі Іспас Вижницького району Чернівецької області на нерегульованому залізничному переїзді перегону «Іспас — Вашківці» Львівської залізниці приміський поїзд № 652 сполученням «Вижниця — Чернівці» зіткнувся з вантажно–пасажирським автобусом марки Volkswagen.

Вони наближаються

Вони наближаються

За прогнозами «Укргідрометцентру», 11–15 листопада в Україні розпочнеться період суттєвого похолодання. «Зміну погодних умов, пов’язаних із вторгненням холодного арктичного повітря, варто очікувати з північних і східних областей.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

За хамство — на 15 дiб

За хамство — на 15 дiб

Національне агентство з питань державної служби взялося за виховання чиновників. Відповідним наказом днями було внесено зміни до Загальних правил поведінки державного службовця. Тож відтепер чиновникам доведеться стримуватися, аби не нагримати навіть на найприскіпливіших відвідувачів.

Тихi ленiнцi

Тихi ленiнцi

Цьогоріч святкування 95–ї річниці листопадової революції пройшло для Комуністичної партії спокійно. Оскільки, через заборону суду, «червоні» не влаштовували традиційного маршу центральною вулицею Києва — Хрещатиком, то і зі «свободівцями», які чекали їх у районі майдану Незалежності, не зустрілися.

Тіло «караванського стрільця» знайдено у Києві?

Тіло «караванського стрільця» знайдено у Києві?

Учора зранку киянин, який вигулював собаку, побачив тіло чоловіка. Він повідомив про це міліцію, і коли слідчі приїхали, вони знайшли мертвого чоловiка, схожого на оголошеного у міжнародний розшук Ярослава Мазурка.

Всі статті рубрики