Канівська битва

Канівська битва

197–й виборчий округ, розташований у Каневі на Черкащині, із самого початку виборів зажив поганої слави на всю Україну. Тут пробували їсти протоколи, тричі мінялися голови комісії, зникало світло, влаштовували «розборки» перед входом до окружної виборчої комісії...

Проблемна дев’ятка

Проблемна дев’ятка

У дев’яти «мажоритарних» округах триває боротьба представників влади та висуванців від опозиції за перемогу на парламентських виборах. Найбрутальніше цими вихідними підбивали підсумки виборів на округах: №94 (в Обухові одіозна «регіоналка» Тетяна Засуха вирвала перемогу завдяки кривосуддю), №132 (у Первомайську Миколаївської області сталися зіткненя між людьми та міліцією, яка захопила протоколи штурмом), №197 (у Каневі на Черкащині найповільніше рахували голоси).

Операція «0»

Операція «0»

Як діяти опозиції, якщо влада нахабно фальсифікує вибори через кишенькові ОВК й суди, крадучи відсотки на користь партійного списку «Регіонів» та мандати — на користь мільйонерів–мажоритарників?

Міліція проти народу

Міліція проти народу

У місті Первомайськ Миколаївської області на 132–му виборчому окрузі протистояння між програвшим «регіоналом» і представником опозиції переросло в народний бунт. Людське кільце, навколо міськвиконкому, прорвали за допомогою бійців «Беркута» та сльозогінного газу.

«Підрахуї» з Обухова

«Підрахуї» з Обухова

Справжній театр абсурду відбувся минулої неділі в райцентрі Обухів, що на Київщині, під час засідання ОВК №94. Підсумковий протокол про результати виборів у окрузі під вигуки «Ганьба!» зачитав голова окружкому В’ячеслав Мартинюк.

Всі статті рубрики